Waar kun je de film ‘The Inspection’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Inspection (2022) online kijken kunnen. Deze film draait om een zwarte, homoseksuele man die bij de mariniers gaat en hier onverwachts kameraadschap vindt. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Inspection’ (2022) online kijken?

The Inspection draaide in februari 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Inspection bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 10 mei 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+The Inspection is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Inspection nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Inspection’ (2022)

Ellis, een jonge, homoseksuele zwarte man, heeft een slechte band met zijn moeder, die niets met hem te maken wil hebben. Met weinig hoop voor de toekomst besluit hij om zich bij de mariniers aan te sluiten. Vechtend tegen de diepgewortelde vooroordelen en de slopende basistraining, vindt hij onverwachts kameraadschap, kracht en steun in deze gemeenschap. Zijn nieuwe gevoel van verbondenheid heeft grote invloed op zijn identiteit en zal hem voor altijd veranderen. Regisseur Elegance Bratton baseerde zijn debuutfilm op gebeurtenissen uit zijn eigen leven.

Streaming informatie over de film

TitelThe Inspection
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurElegance Bratton
CastGabrielle Union, McCaul Lombardi, Jeremy Pope, Bokeem Woodbine, Aaron Dominguez

Synopsis: Paradiso Entertainment Nederland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.