Nieuwste ‘Insidious’-film is nu al te streamen en dit vinden kijkers: “Goed einde van de serie”

Al sinds Insidious in 2010 in de bioscoop verscheen, kunnen we genieten van deze razend spannende horrorfranchise. Met Insidious: The Red Door verscheen in 2023 het nieuwste en tevens laatste deel. En volgens veel kijkers op social media is dit zeker de moeite waard. Benieuwd? De film is nu al online te zien; Pathé Thuis voegde hem vandaag toe aan het aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Insidious: The Red Door’ is afsluiting van de filmreeks

Insidious: The Red Door is de nieuwste toevoeging aan de horrorfranchise en is tevens de laatste film binnen de verhaallijn. Het is tien jaar na de gebeurtenissen uit Insidious: Chapter 2. Josh en Dalton moeten de demonen voor eens en voor altijd van zich af zien te schudden door nog dieper The Further in te trekken. Daar ontdekken ze een aantal duistere geheimen van hun familie en blijken zich nog engere wezens schuil te houden.

De film is een echte trip down memory lane voor fans van de filmreeks, want alle bekende acteurs zijn weer samengekomen. Zo zijn Patrick Wilson, Rose Byrne en Ty Simpkins er allemaal weer bij. Het is het laatste deel van de reeks.

→ Zin in een marathon? Bekijk direct alle Insidious-films op Pathé Thuis 🍿

Dit vinden kijkers van de nieuwste ‘Insidious’-film

De meningen over Insidious: The Red Door zijn verdeeld. De ene helft van de kijkers op social media vindt de film erg geslaagd en een goed einde van de franchise, de andere helft klaagt dat het allemaal toch niet echt spannend is. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze horrorfilm nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van Insidious: The Red Door op Pathé Thuis. Het is nu mogelijk om de film hier te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om een poosje te wachten en de film vanaf maandag 25 september voor een lagere prijs te huren.

INSIDIOUS: THE RED DOOR – Official Trailer (HD)
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.