Waar kun je de film ‘Insidious: The Red Door’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Insidious: The Red Door (2023) online kijken kunnen. In dit nieuwste deel van de horrorfranchise moeten Josh en Dalton voor eens en voor altijd afrekenen met hun demonen. Hiervoor vertrekken ze dieper Het Verder in, waar de ergste verschrikkingen op ze staan te wachten. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Insidious: The Red Door’ (2023) online kijken?

Insidious: The Red Door is sinds 6 juli 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande films Insidious (2010), Insidious: Chapter 2 (2013), Insidious: Chapter 3 (2015) en Insidious: The Last Key (2018).

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Insidious: The Red Door bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 11 september 2023 toe aan het aanbod. Ook kijk je hier op Pathé Thuis naar de andere vier Insidious-films. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Insidious: The Red Door niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxInsidious: The Red Door is momenteel niet te streamen bij HBO Max. De tweede film is hier wel te bekijken. 👉 Bekijk direct Insidious: Chapter 2 op HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix. Hier kijk je wel naar Insidious uit 2010.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit zijn filmstudio’s die onderdeel uitmaken van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden. Hier kijk je wel naar Insidious: Chapter 3 uit 2015.

Verhaal en trailer van ‘Insidious: The Red Door’ (2023)

In Insidious: The Red Door keert de oorspronkelijke cast van de horrorfranchise terug voor het laatste deel van de gruwelijke saga van de familie Lambert. Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten Josh (Patrick Wilson) en de inmiddels studerende Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit Het Verder in. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen.

INSIDIOUS: THE RED DOOR – Official Trailer (HD)

Streaming informatie over de film

TitelInsidious: The Red Door
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseursPatrick Wilson
CastTy Simpkins, Patrick Wilson

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Insidious: The Red Door’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Insidious: The Red Door. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Insidious: The Red Door’?

    De grootste rollen in Insidious: The Red Door worden vertolkt door Ty Simpkins en Patrick Wilson.


Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.