Waar kun je de film Insidious: Chapter 3 (2015) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Insidious: Chapter 3’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2015 met een IMDb-score van 6.1 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Insidious: Chapter 3’ uit 2015 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Insidious: Chapter 3 is een titel uit het jaar 2015 in het genre ‘Horror’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 6.1, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔️ Viaplay Bij Viaplay is de film nu niet te zien.
✅ Pathé Thuis ➡️ Ga direct naar ‘Insidious: Chapter 3’ bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ Amazon Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔️ CANAL+ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien bij CANAL+.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Insidious: Chapter 3 kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
✅ Videoland Op het moment van schrijven is de film ‘Insidious: Chapter 3’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar Insidious: Chapter 3

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Insidious: Chapter 3 bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, wel op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, wel op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Ten slotte vind je in de onderstaande tabel van Insidious: Chapter 3 meer informatie over de titel, het jaar, de soort, het genre en de gemiddelde score op de internationale filmdatabase. Om direct de trailer te bekijken en alvast in de stemming te komen voor het streamen kun je hier bij YouTube terecht. Verder bezoek je via de links in het streamingoverzicht bovenaan deze pagina de officiële website van de desbetreffende videodienst, waar je het verhaal van deze titel zal vinden. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

Titel Insidious: Chapter 3
Jaar 2015
Soort Film
Categorie Horror
IMDb-cijfer Gemiddeld 6.1 uit 10