Staat of komt ‘Inside Out’ (2015) op Netflix?

In 2024 staat Inside Out 2 op het programma. Eindelijk keren we weer terug in het hoofd van Riley, waar emoties als Joy, Sadness en Anxiety de dienst uitmaken. Dit is hét moment om de Pixar-klassieker nog een keer te zien. Maar waar is hij eigenlijk te streamen? Veel geïnteresseerden vragen zich af of Inside Out op Netflix staat of komt en waar je hem anders online kunt kijken. In dit artikel delen we alles wat we weten.

Staat of komt ‘Inside Out’ op Netflix?

De emoties komen tot leven in Inside Out. We volgen Riley, een meisje dat met haar ouders naar San Francisco verhuist. Door deze gebeurtenis wordt het steeds moeilijker voor de emoties in haar hoofd om haar op het juiste pad te houden. Veel mensen zijn benieuwd en vragen zich af of Inside Out op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is de film hier momenteel niet te streamen en lijkt de kans klein dat hier in de toekomst verandering in komt. Inside Out is namelijk gedistribueerd door Pixar Animation Studios en Walt Disney Studios Motion Pictures. Zij brengen hun films standaard op hun eigen streamingdienst Disney+ uit en daarom is het niet waarschijnlijk dat zij de uitzendrechten aan hun grote concurrent Netflix gaan verkopen. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit wél het geval is.

Waar kun je ‘Inside Out’ online kijken?

Inside Out is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

Disney+➡️ Ga meteen naar Inside Out bij Disney+. Inside Out werd gedistribueerd door Pixar en The Walt Disney Company en dus kan hij natuurlijk niet in het aanbod van Disneys streamingdienst ontbreken.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga naar Inside Out bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft een hele hoop films te huur en te koop. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Inside Out nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

Opgroeien valt niet mee voor de jonge Riley, wanneer haar familie voor werk naar San Francisco moet verhuizen. Riley wordt geleid door haar Emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. Ze leven in het Hoofdkwartier, de controlekamer in Rileys brein, waar ze haar adviseren. Hoewel Plezier, Rileys belangrijkste Emotie, positief wil blijven, komt er ruzie over het omgaan met de nieuwe situatie. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

TitelInside Out
Jaar2015
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieFamilie, Animatie
RegisseurPete Docter
CastAmy Poehler, Phyllis Smith, Richard Kind, Bill Hader, Lewis Black, Mindy Kaling

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.