Heeft ‘Inside Out 2’ een post-credit scene?

Het is zover: eindelijk kun je een bezoekje aan de bioscoop brengen om het langverwachte vervolg op Inside Out te bekijken. Maar kun je na afloop blijven zitten voor een post-credit scene of heeft Inside Out 2 deze niet? In dit artikel geven we het antwoord.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Heeft ‘Inside Out 2’ een post-credit scene?

Steeds vaker wordt er bij grote blockbusters een stukje van de film bewaard voor tijdens of na de aftiteling, ook wel een post-credit scene (of mid-credit scene) genoemd. Maar is dat bij Inside Out 2 ook het geval?

We kunnen je hierbij alvast verklappen dat het loont om tijdens de aftiteling nog even te blijven zitten. Er zijn namelijk twee post-credit scenes, eentje vlak na het starten van de credits en eentje aan het einde.

Wanneer staat ‘Inside Out 2’ op Disney+?

Inside Out 2 is gedistribueerd door Pixar en The Walt Disney Company. We weten dan ook zeker dat de film in de toekomst naar Disney+ komt. Sterker nog: de filmpagina staat nu al live. We weten alleen niet wanneer dit nieuwste deel daadwerkelijk te streamen zal zijn.

Eerst hield Disney gemiddeld 49 dagen aan voordat zij bioscoopfilms online aanboden, wat voor deze film zou kunnen duiden op een streamingrelease op 4 september 2024 (de film verschijnt in Nederland op 17 juli 2024 op het witte doek). Echter duurt het bij grote films vaak een stuk langer. Het is dus afwachten wanneer Disney+ ervoor kiest om ook streamers te laten genieten van Inside Out 2. Uiteraard houden we het laatste nieuws nauwlettend in de gaten en delen we het direct met je via je mail en onze social media-kanalen als er een officiële releasedatum gedeeld wordt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Disney en Pixar’s Inside Out 2 keert terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Joy, Sadness, Anger, Fear en Disgust, die al lang op succesvolle wijze de boel runnen op het hoofdkantoor, weten niet hoe ze zich moeten voelen als Anxiety plotseling opduikt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is.

TitelInside Out 2
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 36 minuten
TaalEngels
CategorieAnimatie, Familiefilm
RegisseurKelsey Mann

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.