Dramathriller ‘The Infernal Machine’ staat nu op SkyShowtime

Op SkyShowtime is op vrijdag 27 januari de dramathriller The Infernal Machine met Guy Pearce verschenen. In deze film volgen we het leven van een controversiële auteur die dreigbrieven ontvangt van een obsessieve fan.

Dramathriller ‘The Infernal Machine’ met Guy Pearce

Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento) kruipt in de nieuwe film The Infernal Machine in de huid van Bruce Cogburn, de teruggetrokken auteur van het controversiële boek The Infernal Machine. Als hij brieven ontvangt van een obsessieve fan, wordt hij gedwongen uit zijn schuilplaats getrokken.

Een gevaarlijke zoektocht naar de persoon achter de cryptische berichten begint. Langzaam wordt duidelijk dat Bruce zijn verleden onder ogen moet zien—en dat ontsnappen niet meer tot de mogelijkheden behoort. Naast Pearce spelen ook Alice Eve (Men in Black 3), Alex Pettyfer (Magic Mike) en Jeremy Davies (Saving Private Ryan) mee. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘The Infernal Machine’ staat sinds 27 januari op SkyShowtime

In Nederland heeft deze populaire film de bioscoop overgeslagen, maar sinds vrijdag 27 januari kun je hem ook hier eindelijk (online) bekijken. Splinternieuwe streamingdienst SkyShowtime voegt de nieuwste films aan haar aanbod toe, zo ook Top Gun: Maverick, Ambulance en nu dus The Infernal Machine.

Dit is niet de enige nieuwe titel die we in januari op SkyShowtime mogen verwelkomen. Op 30 januari is het bijvoorbeeld tijd voor het tweede seizoen van Mayor of Kingstown en op 16 januari ging de Yellowstone-prequel 1923 in première.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand.

Meer informatie over de film

Een teruggetrokken en controversiële auteur wordt uit zijn schuilplaats gelokt wanneer hij eindeloze brieven begint te ontvangen van een obsessieve fan.

TitelThe Infernal Machine
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
IMDb5,3 uit 2.000 stemmen
RegisseurAndrew Hunt
CastGuy Pearce, Alice Eve, Alex Pettyfer, Jeremy Davies

Synopsis: Paramount Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.