Nieuwste ‘Indiana Jones’-film komt nog deze maand naar je eigen thuisbioscoop

Na vijftien jaar wachten maakte ‘Indy’ in 2023 eindelijk zijn comeback op het grote scherm. Indiana Jones and the Dial of Destiny vormde alweer het vijfde deel van de bekende filmreeks. Heb je hem gemist? Niet getreurd, want nog deze maand wordt het mogelijk om hem te streamen. Pathé Thuis voegt hem binnenkort toe aan het aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ komt in augustus naar Pathé Thuis

Indiana Jones and the Dial of Destiny verscheen pas eind juni op het witte doek en toch hebben we nu al een online releasedatum. Al op dinsdag 29 augustus kunnen we hem in het aanbod van TVOD-streamingdienst Pathé Thuis verwachten. De film is hier waarschijnlijk eerst te koop en na een aantal weken ook (voor een lagere prijs) te huur.

Als je bij Pathé Thuis een film huurt, heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Je kunt hem ook kopen, dan blijft de film voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak kijken als je wil. Een abonnement afsluiten is in ieder geval niet nodig om naar de vijfde Indiana Jones-film te kijken en als je je nu aanmeldt bekijk je de eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Laatste film over Indiana Jones

In 1981 maakten we voor het eerst kennis met de fictieve professor Indiana Jones en inmiddels heeft hij dus al vijf eigen films gekregen. In Indiana Jones and the Dial of Destiny keert Harrison Ford, die inmiddels al ruim tachtig kaarsjes uitgeblazen heeft, terug om de hoofdrol te vertolken. Hij wordt bijgestaan door onder meer Phoebe Waller-Bridge en Antonio Banderas.

Het is het laatste deel van iconische franchise, dus dat betekent dat we er extra van moeten genieten. Indiana Jones verzeilt uiteraard opnieuw in een meeslepend avontuur. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Indiana Jones and the Dial of Destiny | Official Trailer

Meer informatie over ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’

Harrison Ford keert terug in de rol van de legendarische archeoloog voor dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise – een groot, wereldomvattend, spannend filmavontuur.

TitelIndiana Jones and the Dial of Destiny
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Mangold
CastHarrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Shaunette Renee Wilson, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Oliver Richters, Boyd Holbrook, Mads Mikkelsen, Ethann Isidore

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.