Keiharde Nederlandse misdaadserie ‘Incognito’ staat nú op Videoland

Eind vorig jaar was er hitserie Sleepers en nu is het alweer tijd voor een andere keiharde misdaadserie van eigen bodem op Videoland. Deze keer worden we getrakteerd op Incognito met Dragan Bakema als undercover-agent Felix en Melody Klaver als zijn nieuwe object van onderzoek, Lize. Alle afleveringen staan sinds vandaag live, dus dat wordt bingewatchen!

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Hier gaat Nederlandse misdaadserie ‘Incognito’ over

Lize is mogelijk een topcrimineel, maar zeker weten doet de politie het niet. Daarom sturen ze undercover-agent Felix op haar af. Hij moet in haar leven infiltreren om te ontdekken of ze écht gevaarlijk is, al blijkt al gauw dat het ontzettend lastig is om te achterhalen wat echt is en wat niet. Felix vindt zichzelf daarom razendsnel in een bloedstollende strijd op leven en dood, waarbij hij ook geteisterd wordt door een aantal demonen uit het verleden.

De serie werd geregisseerd door Thomas Korthals Altes, die eerder spannende series als Swanenburg en Ik weet wie je bent maakte. De acteurs met wie hij deze keer werkt zijn dus Dragan Bakema (Flikken Rotterdam) en Melody Klaver (Het Gouden Uur), maar ook Juliette van Ardenne, Terence Schreurs en zelfs Temptation Island-verleider Kenzo Kooren. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Incognito | Trailer | Vanaf 17 februari

‘Incognito’ staat sinds 17 februari op Videoland

Incognito is op vrijdag 17 februari 2023 naar Videoland gekomen. We worden direct getrakteerd op alle zes afleveringen, waardoor bingewatchen tot de opties behoort. Dit is overigens niet de enige titel die in februari naar Videoland komt. Zo verschijnen er nog iedere donderdag afleveringen van De Bachelorette en verwachten we op 18 februari de hitfilm Whitestar.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Meer informatie over de serie

Deze Videoland Original dramaserie draait om twee personages die allebei een rol spelen: undercover-agent Felix (Dragan Bakema) doet dat om de waarheid te ontdekken, zijn object van onderzoek Lize (Melody Klaver) juist om diezelfde waarheid koste wat het kost verborgen te houden. Felix infiltreert in het leven van Lize en vanaf dat moment wordt er voortdurend gespeeld met de vraag: wat is echt en wat niet? Felix’ zoektocht naar de waarheid mondt uit in een bloedstollende strijd op leven en dood, waarbij Felix steeds meer wordt geteisterd door demonen uit zijn verleden.

TitelIncognito
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreMisdaad, Drama
RegisseurThomas Korthals Altes
CastMelody Klaver, Juliette van Ardenne, Dragan Bakema, Jaap Spijkers, Jason de Ridder, Eelco Smits

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.