Wanneer komt ‘Incognito’ seizoen 2 op Videoland?

Na Sleepers kwam Videoland begin 2023 met een andere gloednieuwe misdaadserie van eigen bodem: Incognito. Maar met een eerste seizoen dat uit slechts zes afleveringen bestaat, is het niet zo gek dat er snel vragen komen over een vervolg. Daarom beantwoorden we in dit artikel de vraag: komt er een Incognito seizoen 2 op Videoland? En wanneer dan?

Komt er een ‘Incognito’ seizoen 2?

Op dit moment heeft Videoland nog niet laten weten of er een tweede seizoen van Incognito volgt. Gezien de grote populariteit van Nederlandse misdaadserie op de streamingdienst, kijk bijvoorbeeld naar Sleepers, Mocro Maffia en Judas, is de kans op een nieuw seizoen wel groot. Geen van deze series hield het namelijk bij slechts één seizoen. Uiteraard updaten wij deze pagina direct zodra er meer officieel nieuws is over Incognito seizoen 2.

Incognito | Trailer | Vanaf 17 februari

Wanneer komt ‘Incognito’ seizoen 2 op Videoland?

Het is dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen komt en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Waar gaat het verhaal van ‘Incognito’ over?

Deze Videoland Original dramaserie draait om twee personages die allebei een rol spelen: undercover-agent Felix (Dragan Bakema) doet dat om de waarheid te ontdekken, zijn object van onderzoek Lize (Melody Klaver) juist om diezelfde waarheid koste wat het kost verborgen te houden. Felix infiltreert in het leven van Lize en vanaf dat moment wordt er voortdurend gespeeld met de vraag: wat is echt en wat niet? Felix’ zoektocht naar de waarheid mondt uit in een bloedstollende strijd op leven en dood, waarbij Felix steeds meer wordt geteisterd door demonen uit zijn verleden.

TitelIncognito
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreMisdaad, Drama
RegisseurThomas Korthals Altes
CastMelody Klaver, Juliette van Ardenne, Dragan Bakema, Jaap Spijkers, Jason de Ridder, Eelco Smits

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.