Inception op Netflix Nederland | Film online kijken?

Komt Inception (2010) op Netflix?

De film Inception uit 2010 met de bekende rol van Leonardo DiCaprio was ongelooflijk populair. De veelgestelde vraag is dan ook: wanneer komt Inception op Netflix? Hier is helaas nog niets over duidelijk gemaakt. Er zijn ook nog geen aanwijzingen dat de welbekende film binnenkort zal verschijnen op de Nederlandse Netflix, maar je kunt hem altijd op deze manier aanvragen bij Netflix Nederland. Wil je toch Inception kijken? Die kun je het beste hier vinden.Inception Netflix Nederland

Inception Verhaal

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een dief met de zeldzame kracht om de dromen van mensen binnen te dringen en geheimen te stelen uit hun onderbewuste. Deze kracht heeft hem waardevol gemaakt in de wereld van bedrijfsspionage, maar heeft hem ook alles gekost waar hij ooit van heeft gehouden. Cobb krijgt een kans voor verlossing als hij de ogenschijnlijk onmogelijke taak krijgt om een idee te planten in iemand’s hoofd. Als het hem lukt zal het de perfecte misdaad zijn. Maar een gevaarlijke vijand anticipeert op alles wat Cobb doet.

Inception krijgt op IMDb een 8.8 uit 10 punten. De volledige film kun je hier vinden.

Trailer

Wanneer komt Inception op Netflix Nederland?

De vraag blijft: wanneer komt Inception op Netflix? Helaas is dat nog niet bekend. Het lijkt erop dat Inception niet binnen korte tijd Netflix aanbod wordt gezien de recente release van de populaire film. Wil je toch Inception kijken? Je kunt hem aanvragen bij Netflix Nederland en je kunt de hele film hier vinden.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.