Sprankelende musicalfilm In The Heights (2021) is nu te zien op Pathé Thuis

Opnieuw heeft Pathé Thuis al vroeg een bioscoopfilm aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd. De sprankelende musicalfilm In The Heights is sinds maandag 16 augustus op het video on demand-platform te bekijken als premium-film, waarna hij vanaf 10 november tegen de reguliere huurprijs te zien zal zijn.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

In The Heights (film, 2021) is sinds 16 augustus te zien bij Pathé Thuis

Er is een sprankelende musical met latin vibes te zien op Pathé Thuis: In the Heights staat nu online op de streamingdienst! Je kunt sinds maandag 16 augustus 2021 lekker meezingen en -dansen met deze feelgoodfilm, waarin rollen in de cast zijn weggelegd voor Anthony Ramos (John Laurens / Philip Hamilton in Hamilton), Stephanie Beatriz (Rosa Diaz in Brooklyn Nine-Nine), Corey Hawkins (Houston Brooks in Kong: Skull Island), Jimmy Smits (Bail Organa in Star Wars) en Lin-Manuel Miranda (Alexander Hamilton in Hamilton).

Tot 10 november als premium-film te zien

Pas 1½ maand geleden, op 1 juli 2021, verscheen In The Heights in de Nederlandse bioscopen. Het feit dat de film nu al online in je woonkamer te streamen is, is veel sneller dan je misschien gewend bent. Dit komt doordat Pathé Thuis sinds kort werkt met zogenoemde premium-films, waarvan dit er ook één zal zijn. Dat betekent dat er een premium huurprijs wordt gehanteerd die het mogelijk maakt om de film online te bekijken als hij nog in de bioscoop te zien is.

Sinds 16 augustus 2021 is de film dus premium te huren bij de TVOD-streamingdienst. Vervolgens zal de prijs na iets minder dan 3 maanden verlaagd worden, waardoor de film vanaf 10 november 2021 te huur zal zijn tegen het gereduceerde (reguliere) huurtarief. Hieronder vind je waar hij over gaat en kun je alvast de trailer bekijken om in de stemming te komen.

Verhaal, details en trailer van In The Heights (2021)

Zing en dans mee met deze feelgoodfilm! Usnavi is een sympathieke, zingende bodega-eigenaar in de Washington Heights. Zorgvuldig spaart hij elke cent, fantaseert hij over een beter leven en heeft hij een oogje op de schoonheidsspecialiste.

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Drama, Muziek, Musical
Duur: 2 uur en 18 minuten
Regisseur: Jon M. Chu
Cast: Anthony Ramos, Stephanie Beatriz, Corey Hawkins, Jimmy Smits, Lin-Manuel Miranda
Kijken: Bekijk direct bij Pathé Thuis

Meer nieuwe films op Pathé Thuis in augustus

Sinds de heropening van de bioscopen na de lange sluiting door de coronacrisis, blijken er ook flink wat titels te zijn die snel op Pathé Thuis verschijnen. Zo werden we de afgelopen maand nog verblijd met de thuispremière van Tom & Jerry, The Conjuring: The Devil Made Me Do It en Out of Death en staan de eerste toptitels voor augustus al in de wachtrij.

Naast de lancering van Godzilla vs. Kong op 2 augustus stonden namelijk op de planning ook al titels als de Marvel-film Black Widow (10 augustus), de biografische dramafilm Ammonite (5 augustus) met Kate Winslet en de spannende horrorfilm Come Play (9 augustus). Ook komt Niks Vreemds Aan razendsnel naar de streamingdienst en kun je vanaf deze maand genieten van de misdaadkomedie The Comeback Trail met Robert De Niro, Morgan Freeman, Zach Braff en Tommy Lee Jones. Een volledig overzicht vind je in de lijst met nieuwe films op Pathé Thuis in augustus 2021.