Waar kun je de film ‘Immaculate’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Immaculate (2024) online kijken kunnen. Syndey Sweeney speelt de hoofdrol in een gloednieuwe horrorfilm. We zien hoe ze besluit het leven aan God te wijden, maar dan op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt. Steeds meer angstaanjagende gebeurtenissen vinden plaats. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Immaculate’ (2024) online kijken?

Immaculate draait sinds 4 april 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Immaculate bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Immaculate niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxImmaculate is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Immaculate op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Immaculate’ (2024)

Na een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (gespeeld door Sydney Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Maar naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster plaatsvinden, wordt Cecilia achterdochtig en vraagt ze zich af waarom zij uitverkoren is voor dit bijzondere lot. Het wordt steeds duidelijker dat haar nieuwe thuis een aantal duistere en gruwelijke geheimen verbergt.

Streaming informatie over de film

TitelImmaculate
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 29 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurMichael Mohan
CastSydney Sweeney, Álvaro Morte, Simona Tabasco

Synopsis: Just Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.