IMDb Freedive wordt gratis streamingdienst in Verenigde Staten

We weten inmiddels dat er steeds meer concurrentie voor Netflix aan zit te komen. Na de bekendmaking van Disney+ en de gratis streamingdienst van Apple heeft ook website IMDb een eigen streamingdienst bekendgemaakt. De streamingdienst zal volledig gratis zijn en de naam IMDb Freedive dragen. Er zullen wel advertenties te zien zijn in de streamingdienst. Wil je de films en series kijken zonder ze op streamingdiensten te zien? Je vindt ze hier.

IMDb Freedive en Amazon Prime Video

IMDb is een tijd geleden overgekocht door Amazon. We weten dat Amazon Prime Video de populaire streamingdienst van Amerika, waarvan ook de populariteit in Nederland steeds sneller groeit. Zo groeit het aanbod van Amazon Prime Video ook snel mee. Die streamingdienst is overigens niet gratis. Wel is het van de streamingdiensten Netflix, Ziggo GO Movies & Series en Videoland de goedkoopste streamingdienst met maar 5,99 per maand.

IMDb Freedive aanbod

Het is nog niet bekend hoe het aanbod van de gratis streamingdienst IMDb Freedive eruit zal komen te zien. Donderdag hebben Amazon en IMDb wel aangekondigd dat er bekende films en series tussen het aanbod zullen zitten. In bovenstaande foto zijn al wat mooie titels te zien. We zullen via de gratis streamingdienst kunnen genieten van films en series als Heroes, The Bachelor, Memento en True Romance. Verder zullen trailers en interviews die op dit moment al te dien zijn op IMDb ook te kijken zijn op Freedive.

IMDb Freedive alleen in Verenigde Staten

Op dit moment zal de streamingdienst alleen nog in de Verenigde Staten te gebruiken zijn. IMDb en Amazon hebben tot op dit moment nog niets bekend gemaakt over of en wanneer de streamingdienst zal uitbreiden buiten de Verenigde Staten. Er kan dus nog niets duidelijk worden gemaakt over wanneer IMDb Freedive in Nederland te streamen zal zijn.

Aanbod Netflix / Videoland / Ziggo GO / Amazon Prime

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online.