Waar kun je Ik Word Prostituee online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Heb je de uitzending van Ik Word Prostituee gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of Ik Word Prostituee op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke KIJK te zien is op dit moment.

Bekijk Ik Word Prostituee nu een maand gratis via NLZIET ✅

Waar kun je Ik Word Prostituee online kijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is deze titel momenteel online te kijken. Ga direct naar dit TV-programma op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

Verder is dit programma vanuit kanaal KIJK momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

Zou je dit programma graag op schijf willen hebben? Bestel via Bol.com dan de DVD of andere producten van dit programma als die beschikbaar zijn.

Waar gaat het TV-programma Ik Word Prostituee over?

De 35-jarige Yvette woont in Amsterdam, heeft gestudeerd aan de UVA en heeft al vijf jaar een relatie. Yvette wil een bijzondere carrière keuze maken: ze wordt prostituee. Welke vorm van prostitutie ze wil gaan doen, dat weet ze nog niet. In vier afleveringen neemt ze de kijker mee bij elke stap van haar zoektocht en onderzoekt Yvette een mogelijke werkvorm: als escort, achter het raam of in een bordeel.

Bekijk via YouTube de trailer van dit programma.

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Benieuwd of Ik Word Prostituee ook op andere streamingdiensten in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan naar al het nieuws over dit programma op Streamwijzer via deze knop.

Verder vind je in op de pagina met het volledige NLZIET aanbod welke films, series en TV-programma’s op dit moment nog meer allemaal op deze Nederlandse streamingdienst te zien zijn.