Waar kun je de film ‘Ik Wist Het’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Ik Wist Het (uit 2022) online kijken kunnen. Sigrid ten Napel schittert in de hoofdrol van deze romantische komedie van Hollandse bodem. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Ik Wist Het’ (2022) online kijken?

Ik Wist Het is een film uit 2022, gebaseerd op het gelijknamige boek van Chantal van Gastel, uitgebracht door de Nederlandse filmdistributeur WW Entertainment. We volgen Mia, een eigenzinnige vrouw die haar eigen bloemenwinkel opent en daar de man van haar dromen ontmoet.

 Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Ik Wist Het bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film te huren en te kopen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Ik Wist Het niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Ik Wist Het nu niet te zien.
✔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu eveneens te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Ik Wist Het’ (2022)

Wanneer Mia op haar dertigste nog geen man heeft en ongelukkig is in haar werk, begint ze voorspellende dromen te krijgen en besluit hier naar te luisteren. Ze begint een bloemenwinkel en weet dat de liefde van haar leven niet lang op zich laat wachten. Al snel heeft ze haar eerste klanten en neemt ze haar eerst werkneemster Viola aan. Door haar feilloze intuïtie weet ze precies welke bloemen bij wie passen en kan ze hen perfect bedienen en verandert ze menig leven.

Op het grote plein voor haar winkel start Feo een tosti-truck. Feo leeft in het moment en doet wat bij hem op komt. Mia weet dat hij haar droomman is en de liefde van haar leven, hier heeft ze immers over gedroomd. Dan ontmoet Mia de veel behoudender Axel. Hij helpt haar met het maken van vlogs voor haar website en profielen van de mooie bloemen die ze verkoopt en geeft haar ondanks zijn eigen gevoelens voor haar, de ruimte om haar ware liefde met Feo te onderzoeken.

Vanaf dan wordt zij heen en weer geslingerd tussen de twee mannen en kan zij geen keuze maken, er nog steeds van overtuigd dat Feo haar droomman is. Helpt haar gave haar uiteindelijk te beslissen?

Streaming informatie over de film

TitelIk Wist Het
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalNederlands
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurSigrid ten Napel, Steef de Bot, Tarikh Janssen, Loes Luca, Victoria Koblenko, Javier Guzman, Nhung Dam, Toprak Yalçiner, Melissa Drost, Toprak Yalciner, Rob Dekay
ScenarioRené Molenaar
CastJamel Aattache

Synopsis: WW Entertainment