Waar kun je het programma ‘Ik Weet Er Alles Van!’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op 3 juni 2024 verschijnt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ik Weet Er Alles Van! In het programma nemen zes kandidaten het tegen elkaar op om zo veel mogelijk geld te verdienen. Ruben Nicolai is verantwoordelijk voor de presentatie. Het programma wordt iedere werkdag uitgezonden, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘Ik Weet Er Alles Van!’ online kijken?

Ik Weet Er Alles Van! verschijnt op maandag 3 juni op de buis. Iedere werkdag kun je om 20:00 uur op RTL 4 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Ik Weet Er Alles Van! bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
VideolandOmdat het programma op RTL wordt uitgezonden, zijn alle afleveringen ook op deze streamingdienst terug te kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Ik Weet Er Alles Van! niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.

Meer informatie over de quiz

‘Ik Weet Er Alles Van’ is een quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een belangrijke rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er met elkaars geld vandoor gaan. Wie weet het meest en heeft de beste strategie?

TitelIk Weet Er Alles Van!
SoortTv-programma
Jaar2019
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
CategorieQuiz
PresentatorRuben Nicolai

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.