Waar kun je ‘Ik Vertrek XL’ online terug (en vooruit) kijken als je de uitzending gemist hebt?

In de Ik Vertrek-spinoff van de AVROTROS gaan er hele families of grote vriendengroepen naar het buitenland emigreren om aan een gezamenlijke droom te werken. Dit keer volgen we twee groepen die vertrekken naar Italië en Bonaire. Heb je de uitzending van Ik Vertrek XL gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online vooruit- en terugkijken. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Ik Vertrek XL’ online kijken?

Het 26ste seizoen van Ik Vertrek, de speciale Ik Vertrek XL-editie, is op 27 augustus 2022 van start gegaan op NPO 1. Hier kun je iedere zaterdagavond om 20:30 een nieuwe aflevering kijken. Daarnaast is het mogelijk om de serie online terug en vooruit te kijken. Hieronder zie je waar dit mogelijk is.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Ik Vertrek XL op NLZIET. De serie is op NLZIET via NPO Plus terug te kijken, en je kunt ook iedere week één aflevering vooruitkijken. Ook de eerdere seizoenen van de serie zijn hier te vinden. En je kunt nu 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
⛔️ Amazon Prime VideoDeze videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je Ik Vertrek XL niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Ik Vertrek XL nu niet te zien.
⛔️ VideolandIk Vertrek XL is niet terug te kijken bij Videoland.

Uitzendschema van dit seizoen

Het gloednieuwe seizoen van Ik Vertrek is op 27 augustus 2022 van start gegaan en telt in totaal 6 afleveringen. Dit betekent dat het uitzendschema op televisie er als volgt uit zal zien.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zaterdag27 augustus 202220:30 uur
2Zaterdag3 september 202220:30 uur
3Zaterdag10 september 202220:30 uur
4Zaterdag17 september 202220:30 uur
5Zaterdag24 september 202220:30 uur
6Zaterdag1 oktober 202220:30 uur

Verhaal en trailer van ‘Ik Vertrek XL’

Serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden. We zien de voorbereidingen in Nederland, het emotionele afscheid van familie en de eerste stappen in het land van bestemming.

Streaming informatie over de serie

TitelIk Vertrek
Jaar2005-
SoortSerie
Duur26 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET
Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.