‘Ik Hou Van Holland’ verschijnt op deze datum op tv

Het is weer lachen, gieren en brullen geblazen tijdens een nieuw seizoen van Ik Hou Van Holland. Het programma vol met spelletjes keert in 2024 weer terug op tv. Onder leiding van presentatrice Linda de Mol nemen de twee teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk het tegen elkaar op. Maar op welke datum verschijnt de eerste aflevering van Ik Hou Van Holland op tv? We vertellen je alles over de datum en wat je van het nieuwe seizoen kunt verwachten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Ik Hou Van Holland’ keert terug op de buis

Het allereerste seizoen van Ik Hou Van Holland verscheen in 2008. Zestien jaar later en inmiddels 18 seizoenen verder is het spelletjesprogramma nog steeds ongekend populair. In het programma nemen twee teams van vier bekende Nederlanders het tegen elkaar op. Zij moeten gedurende de spelshow vragen beantwoorden, muziek raden en opdrachten uitvoeren.

De captain van het rood-wit-blauwe team is wederom Jeroen van Koningsbrugge. Richard Groenendijk is verantwoordelijk voor het oranje-team. Ook presentatrice Linda de Mol is weer van de partij. Zij zal haar 18e seizoen presenteren. Dit seizoen zal wederom bestaan uit allerlei oud-Hollandse spelletjes, spannende twists en hilarische taferelen.

Datum van het nieuwe seizoen

Maar op welke datum verschijnt het nieuwe seizoen op tv? Omcirkel zaterdag 24 februari in je agenda, want dan wordt de eerste aflevering om 20:00 uur op SBS6 uitgezonden. Vanaf deze datum kun je iedere week op hetzelfde tijdstip op de bank klaar zitten. Het vorige seizoen telde 9 afleveringen. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook het nieuwe seizoen uit hetzelfde aantal episodes bestaan. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Uitzendschema ‘Ik Hou Van Holland’

De eerste aflevering verschijnt dus op 24 februari op tv. Het vorige seizoen bestond uit negen afleveringen. Mocht het nieuwe seizoen net als vorige keer weer uit negen afleveringen bestaan, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit. De laatste aflevering staat op 20 april gepland.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zaterdag24 februari20:00 uur
2Zaterdag2 maart20:00 uur
3Zaterdag9 maart20:00 uur
4Zaterdag16 maart20:00 uur
5Zaterdag23 maart20:00 uur
6Zaterdag30 maart20:00 uur
7Zaterdag6 april20:00 uur
8Zaterdag13 april20:00 uur
9Zaterdag20 april20:00 uur

Meer informatie over ‘Ik Hou Van Holland’

Spelshow waarin twee teams aan de tand gevoeld worden over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en typisch Hollandse weetjes.

TitelIk Hou Van Holland
SoortSerie
Jaar2008-
TaalNederlands
Duur19 seizoenen
CategorieSpelshow
PresentatriceLinda de Mol
TeamcaptainsJeroen van Koningsbrugge, Richard Groenendijk

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.