Waar kun je de podcast ‘IJskoud’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast IJskoud luisteren kunnen. Jord Knotter duikt hierin, samen met de kijker, in de meest spectaculaire misdaadverhalen uit Scandinavië. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

→ Luister nu 90 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verdrievoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘IJskoud’ luisteren?

Door de introductie van een nieuwe audiostreamingdienst in Nederland is er een groot aanbod van Podimo podcasts tot de beschikking van de luisteraar gesteld. Ook IJskoud is een van de zogeheten Original producties van het podcastplatform. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar IJskoud kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar IJskoud bij Podimo. Hier kun je exclusief naar alle afleveringen van deze podcast luisteren. Een abonnement kost standaard de eerste 30 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verdrievoudigd tot 3 maanden gratis luisteren.
Apple PodcastsBij Apple Podcasts kun je geen afleveringen van IJskoud vinden.
⛔️ SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar IJskoud.
⛔️ Google PodcastsVia Google Podcasts is het tevens niet mogelijk om deze podcast te streamen.

Verhaal van de podcast ‘IJskoud’

Soms gaat de ijskoude realiteit al ons voorstellingsvermogen te boven. Duik samen met mij, Jord Knotter, in de meest spectaculaire misdaadverhalen uit Scandinavië. Luister bijvoorbeeld naar het waargebeurde verhaal van Jytte en Mette, die jarenlang gevangen werden gehouden door de baas van een motorbende. Naar het verhaal van de zwarte weduwe, die twee mannen vermoordde en daar bijna mee wegkwam. Of naar de ontvoering van de 5-jarige Oliver, die Denemarken maandenlang in zijn greep hield.

Streaming informatie over de podcast

TitelIJskoud
Jaar2022-
SoortPodcast
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieMisdaad
PresentatorJord Knotter

Synopsis: Podimo

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.