Alles over Ihsane uit ‘De Verraders’ 2024

Op vrijdag 16 februari 2024 is een gloednieuw seizoen van De Verraders van start gegaan. Dit keer nemen er geen BN’ers plaats aan de Ronde Tafel, maar doen er alleen maar onbekende mensen mee. In de eerste aflevering werd Ihsane aangetikt als Verrader. Maar wat weten we allemaal over deze Verrader?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw seizoen ‘De Verraders’ met onbekende Nederlanders

Na drie seizoenen met BN’ers als kandidaten, doen er dit jaar bij De Verraders alleen maar onbekende Nederlanders mee. Afgelopen voorjaar konden mensen zich opgeven om mee te doen. Uit alle aanmeldingen bleven uiteindelijk 22 kandidaten over. Zij worden in het programma opgesplitst in Verraders en Getrouwen. Wie kun je vertrouwen? En wie lopen de boel te saboteren?

Wie is Ihsane?

Als er één iemand graag een Verrader wilde zijn, was het Ihsane. Ze was dan ook ontzettend blij toen ze tijdens de ronde tafel op haar schouder werd aangetikt. Samen met Tom en Ebru vormt zij dit seizoen de Verraders. In het dagelijks leven is Ihsane werkzaam als laborant bloedafname. Met haar 28 jaar is ze een van de jongste deelneemsters van dit seizoen. De rol als Verraders past perfect bij Ihsane. Hoewel ze heel onschuldig kan lijken, is ze naar eigen zeggen goed in liegen en misleiden. Ze vindt het belangrijk om haar mede-verraders bij te staan, maar zal haar eigen rol niet op het spel zetten. We zijn benieuwd hoe ver Ihsane in het spel komt…

Meer informatie over ‘De Verraders’

Een groep BN’ers strijdt op een prachtige locatie om een grote zilverschat. De Verraders doen er alles aan om het zilver voor zichzelf te houden en de Getrouwen proberen de Verraders te verbannen. Want de Verraders deinzen er niet voor terug om iedereen tegen elkaar uit te spelen en iedere nacht een Getrouwe te ‘vermoorden’.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021-
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.