Waar kun je de film ‘IF’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film IF (Imaginary Friends) / Fantasievriendjes (2024) online kijken kunnen. In deze familiefilm met Ryan Reynolds komen de ‘imaginary friends’ van een meisje tot leven. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Fantasievriendjes’ (2024) online kijken?

Imaginary Friends is sinds 16 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar IF / Fantasievriendjes bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. De filmpagina staat wel al live. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Paramount Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Imaginary Friends niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxFantasievriendjes is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘IF’ (2024)

IF (Imaginary Friends), die ook in de Nederlands gesproken versie wordt uitgebracht onder de titel Fantasievriendjes, is een film van schrijver en regisseur John Krasinski over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten IF’s weer samen te brengen met hun kinderen.

Streaming informatie over de film

TitelIF (Imaginary Friends) / Fantasievriendjes
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels / Nederlands
CategorieActie
RegisseurJohn Krasinki
CastRyan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge, Cailey Fleming, Louis Gossett Jr., Alan Kim, Fiona Shaw, Steve Carell / Gijs Naber (Stem), Jada Coppens (Stem), Elise Schaap (Stem), Jeroen Spitzenberger (Stem), Emmanuel Ohene Boafo (Stem)

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.