Waar kun je de serie ‘The Idol’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Idol (2023) online kijken kunnen. De controversiële serie met The Weeknd en Lily-Rose Depp draait om een jonge popster die geobsedeerd raakt door een sekteleider. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Idol’ (2023) online kijken?

The Idol is op 5 juni 2023 van start gegaan. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten de serie momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar The Idol bij HBO Max. Het eerste seizoen van de serie is in Nederland op maandag 5 juni 2023 in première gegaan. En als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Idol’ (2023)

Nadat een zenuwinzinking haar laatste tour de das omdeed, is Jocelyn (Lily-Rose Depp) vastbesloten om haar status als de grootste en meest sexy popster van Amerika terug te eisen. Haar passie wordt nieuw leven ingeblazen door Tedros (Abel “The Weeknd” Tesfaye), een nachtclubmanager met een smerig verleden. Zal haar romantische ontwaken haar naar glorieuze nieuwe hoogten brengen of naar de donkerste diepten van haar ziel?

The Idol | Official Trailer | HBO

Streaming informatie over de serie

TitelThe Idol
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama
MakersSam Levinson, Abel Tesfaye, Reza Fahim
CastAbel Tesfaye, Lily-Rose Depp, Troye Sivan, Dan Levy, Da’Vine Joy Randolph, Eli Roth, Hari Nef, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott, Ramsey, Suzanna Son, Hank Azaria

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de serie ‘The Idol’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de serie The Idol. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de serie ‘The Idol’?

    De grootste rollen in de dramaserie The Idol worden vertolkt door Abel “The Weeknd” Tesfaye, Lily-Rose Depp en Troye Sivan.


Synopsis: HBO Max

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.