Kijkers raken niet uitgepraat over nieuwe romcom met Anne Hathaway: “Perfecte film”

Vorige week is de nieuwe romcom The Idea of You op Amazon Prime Video gearriveerd. In deze film met Anne Hathaway zien we hoe een alleenstaande moeder en een veel jongere leadzanger van een boyband verliefd worden. En volgens de eerste reacties van kijkers is dat echt het kijken waard.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

‘The Idea of You’ is nieuw op Amazon Prime Video

The Idea of You verscheen op 3 mei op Amazon Prime Video. De film volgt de 40-jarige Solène, die met haar dochter naar Coachella vertrekt. Daar loopt ze onverwachts de 24-jarige Hayes Campbell tegen het lijf, de zanger van de hippe boyband August Moon. De vonken vliegen over, maar hun relatie blijkt om veel verschillende redenen niet zo makkelijk.

De hoofdrollen zijn voor Anne Hathaway en Nicholas Galitzine. Die laatste kun je kennen van Purple Hearts en Red, White and Royal Blue. Hij vertolkt een personage dat erg aan de beroemde zanger Harry Styles doet denken en daar ook deels op gebaseerd is. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer.

Kijkers raken niet uitgepraat over de romantische film

De film sloeg de bioscopen over en is vorige week dus op Prime Video verschenen. Veel kijkers hebben hem al gezien en hij valt bij velen van hen erg in de smaak. Zo prijzen een hoop fans op social media het acteerwerk van hoofdrolspeelster Anne Hathaway. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Meer informatie over de film

Gebaseerd op het veelgeprezen liefdesverhaal van Robinne Lee, draait The Idea of You om Solène (Anne Hathaway), een 40-jarige alleenstaande moeder die een onverwachte verhouding begint met de 24-jarige Hayes Campbell (Nicholas Galitzine). Hayes is de leadzanger van August Moon, de hipste boyband van het moment. Wanneer Solène mee moet met haar tienerdochter naar het Coachella muziekfestival, nadat haar ex op het laatste moment afhaakt, ontmoet ze Hayes en is er meteen een onmiskenbare vonk tussen de twee. Ze beginnen een passievolle relatie, maar het duurt niet lang voordat Hayes’ status als superster onvermijdelijke uitdagingen met zich meebrengt. Solène ontdekt al snel dat het leven in de schijnwerpers meer is dan waar ze op gerekend had.

TitelThe Idea of You
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 57 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurMichael Showalter
CastAnne Hathaway, Nicholas Galitzine, Ella Rubin, Annie Mumolo, Reid Scott, Perry Mattfeld, Jordan Aaron Hall, Mathilda Gianopoulos, Meg Millidge, Raymond Cham Jr., Jaiden Anthony, Viktor White, Dakota Adan

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.