Actiethriller ‘The Ice Road’ (2021) met Liam Neeson is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de thriller The Ice Road uit 2021 geselecteerd, bomvol actie met de legendarische Liam Neeson in de hoofdrol. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 80% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. The Ice road is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

The Ice Road (2021) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de misdaadkomedie I Care A Lot nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 8 van 2022 is The Ice Road de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Jonathan Hensleigh en heeft in de cast sterren als Liam Neeson, Laurence Fishburne, Benjamin Walker en Holt McCallany. Deze week is The Ice Road maar liefst 80% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €4,99. Je hebt tot en met maandag 27 februari 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘The Ice Road’ (film, 2021)

In het afgelegen noorden van Canada stort een diamantmijn in. Ice Road Trucker Mike moet deze onmogelijke reddingsmissie begeleiden. Voordat ze de mijnwerkers kunnen redden, moet het team over een bevroren meer.

TitelThe Ice Road
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 44 minuten
CategorieActie, Thriller, Avontuur
IMDb5,6 uit 33.000 stemmen
RegisseurJonathan Hensleigh
CastLiam Neeson, Laurence Fishburne, Benjamin Walker, Holt McCallany

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film The Ice Road uit 2021, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €5,99 (HD) / €4,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99 (HD) / €9,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis