Herinner je je ‘iCarly’ nog? In 2021 kwam er een reboot en dat is een echte aanrader

Iedereen die tussen 2007 en 2012 tiener was, kan zich iCarly vast nog wel herinneren. Deze Amerikaanse televisieserie werd uitgezonden op Nickelodeon en was gigantisch populair. Maar wist je ook al dat er in 2021 een reboot kwam waarin belangrijke personages als Carly, Spencer en Freddie gewoon weer terugkeerden? Superleuk! Je bekijkt beide seizoenen van de reboot nú op SkyShowtime en dit blijkt een echte aanrader te zijn, als we kijkers en critici mogen geloven.

Nostalgisch gevoel in ‘iCarly’-reboot

In de zes seizoenen die iCarly van 2007 tot 2012 telde zagen we hoe Carly Shay van een normale tiener veranderde in een internetfenomeen door haar webshow iCarly. Ook haar broer Spencer en haar goede vriend Freddie speelden natuurlijk grote rollen. Als je in een nostalgische bui bent kun je vier seizoenen van de originele serie nu bingewatchen op SkyShowtime, maar je kunt je ook wagen aan de reboot. Kijkers en critici zijn hier namelijk minstens net zo enthousiast over.

Het iCarly van 2021 speelt zich negen jaar na de originele serie af en dat betekent dat Carly, Spencer en Freddie inmiddels geen tieners meer zijn, maar twintigers. Toch worden er veel elementen aangehaald die je dat ouderwetse gevoel weer geven. Zo wonen ze in Bushwell Plaza, het appartementencomplex waar ook de eerste iCarly opgenomen werd, en besluit Carly haar webshow iCarly weer nieuw leven in te blazen. Onwijs leuk! En dat vinden een hele hoop mensen, want de serie wordt lovend ontvangen (met bijvoorbeeld een uitmuntende score van 100% op de Average Tomatometer van beoordelingssite Rotten Tomatoes) én is inmiddels al verlengd met een derde seizoen. Een absolute aanrader.

→ Eerst iCarly (2007-2012) nog even bingen? Deze serie bekijk je hier op SkyShowtime 😍

iCarly | Season 2 Trailer | Paramount+

Nieuwe films en series op SkyShowtime in maart

Deze serie is al wat langer te streamen op SkyShowtime, maar ook in maart zijn er alweer een hoop nieuwe titels verschenen én kunnen we er nog een aantal verwachten. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen.

Verder houden we je ook op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen. Hier laten we het natuurlijk ook weten als het bekend wordt wanneer het derde seizoen van de iCarly-reboot verschijnt.

Drie redenen om iCarly-reboot te kijken:
1️⃣ Bekende acteurs uit het origineel keren weer terug in hun rollen
2️⃣ Ook de regisseur van iCarly (en Victorious en Zoey 101) is terug voor de reboot
3️⃣ Mega-enthousiaste kijkers en critici zorgen voor de score op de Average Tomatometer van Rotten Tomatoes van 100%

Meer informatie over de serie

Negen jaar na de iCarly-serie zijn de voormalige internetster Carly Shay, haar broer Spencer en haar vrienden Harper en Freddie weer samen in Seattle. Ze proberen hun weg te vinden, ondanks alle onzekerheden en uitdagingen van een 20-plusser.

TiteliCarly
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
IMDb6,6 uit 5.100 stemmen
MakerDan Schneider
CastNathan Kress, Jerry Trainor, Miranda Cosgrove, Laci Mosley, Jaidyn Triplett

Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.