Waar kun je de film ‘I Wanna Dance’ (2022) over Whitney Houston online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie (2022) online kijken kunnen. Deze biopic vertelt het levensverhaal van popicoon Whitney Houtson, met Noami Ackie in de hoofdrol. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie’ (2022) online kijken?

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie was in december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar I Wanna Dance bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de biopic op 20 februari 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+I Wanna Dance is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
NetflixNetflix voegde de biopic op 22 juni 2023 toe aan het aanbod.
🔜 SkyShowtimeI Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing en Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op zijn nieuwe streamingdienst SkyShowtime, maar momenteel is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is I Wanna Dance nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘I Wanna Dance’ (2022)

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is een nieuwe film over popicoon Whitney Houston. Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker) schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres. De film, geregisseerd door Kasi Lemmons (Harriet) naar een scenario van de voor een Oscar®-genomineerde Anthony McCarten (Bohemian Rhapsody), neemt je mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van Houston.

Streaming informatie over de film

TitelI Wanna Dance: The Whitney Houston Movie
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 25 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Muziek, Biografie
RegisseurKasi Lemmons
CastNaomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.