‘I Am Shauna Rae’: TLC-serie op discovery+ over vrouw die vastzit in het lichaam van een 8-jarige

Vanaf woensdag 9 februari is er elke week op woensdagavond om 21:30 uur op TLC een nieuw programma te zien op de TV-zender TLC. In de realityserie I Am Shauna Rae volg je een 22-jarige vrouw die door de gevolgen van de behandeling van een hersentumor is gestopt met groeien en nu ‘vastzit’ in het lichaam van een 8-jarig meisje. Je kunt elke week al een aflevering vooruitkijken via de streamingdienst discovery+.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Nieuwe TLC-serie ‘I Am Shauna Rae’ is nu te zien op discovery+

Trouwe kijkers van discovery+ zullen misschien de eerste aflevering van dit opzienbarende programma al voorbij hebben zien komen, want TLC’s I Am Shauna Rae ging op woensdag 2 februari 2022 van start bij de streamingdienst. Elke week komt op woensdag om 00:00 uur ’s nachts een nieuwe aflevering online bij de streamingdienst.

kijkers op TV kunnen pas een week later naar deze episode kijken. Daar gaat vanavond om 21:30 uur bij de televisiezender TLC de eerste aflevering van start. Je kunt nu hier op de officiële website van discovery+ alvast aflevering 1 (“Trapped At Age 8”) en aflevering 2 (“The Girl With The Cherry Tattoo”) bekijken.

Shauna Rae, een 22-jarige vrouw die vastzit in het lichaam van een 8-jarige

Shauna Rae is een bijzondere vrouw met een opmerkelijke aandoening. Bijwerkingen van de behandeling van een zeldzame hersentumor zorgden ervoor dat haar lichaam stopte met groeien, waardoor de nu 22-jarige eruitziet als iemand van acht jaar. Ondanks haar kinderlijke uitstraling wil Shauna uiteraard het leven leiden van een volwassene, inclusief het daten, leren autorijden en op zichzelf wonen. Al valt dat niet altijd mee als de buitenwereld jou nog altijd als een klein kind ziet.

Probeer maar eens alcohol te kopen als kind of zonder rare blikken in een auto te rijden. Maar met haar doorzettingsvermogen, levensvreugde en gevoel voor humor zet ze door op weg naar haar volwassen zelfstandigheid. En samen met de hulp van haar hilarische familie die tot grote steun is, maar soms ook overdreven beschermend kan zijn. De documentaireserie I Am Shauna Rae is daarmee even grappig als ontroerend!

Eerste beelden al via YouTube te zien

TLC heeft in de afgelopen weken al een aantal fragmenten van dit spraakmakende programma online gezet via YouTube, zodat je een idee krijgt van de nieuwe serie. De video’s worden enorm goed bekeken en hebben al enkele honderdduizenden of zelfs miljoenen views per video.

Zo zijn er fragmenten waarin Shauna naar het strand gaat, op een blind date gaat en bruidsjurken uit gaat proberen. Al deze stukjes komen ook voor in de uitzendingen die volledig op de streamingdienst discovery+ te zien zijn.


Tekst: Discovery