I Am A Killer seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Vanaf januari 2020 is het tweede deel van I Am A Killer te zien op Netflix. Kijkers griezelen en gruwelen van de afleveringen, maar verlangen naar meer. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van I Am A Killer S3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van I Am A Killer over?

In deze serie over waargebeurde misdaden vertellen de beruchtste moordenaars uit de geschiedenis hun verhaal vanuit hun eigen perspectief en in hun eigen kille woorden. Elke veroordeelde gevangene vertelt de gebeurtenissen die hebben geleid tot hun misdaad. We ontdekken hun motivaties, hun verwachtingen en uiteindelijk hoe ze de misdaad nu bekijken, na een hele tijd doorgebracht te hebben in de dodencel.

Op IMDb wordt de serie I Am A Killer beoordeeld met een 7.5 uit 10.

Wanneer komt I Am A Killer seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt I Am A Killer seizoen 3 op Netflix Nederland?

Helaas heeft Netflix nog niet bekendgemaakt of en wanneer we het derde deel van de serie op Netflix kunnen verwachten. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina geplaatst worden.

Komt er een I Am A Killer seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Ook over de duur van de serie is helaas nog niets bekend. Nieuws over nieuwe bevestigde seizoenen zal zo snel mogelijk op Streamwijzer worden vermeld.

Welke teaser of trailer is er van I Am A Killer seizoen 3?

Er is nog geen teaser of trailer van een eventueel derde seizoen, maar je kunt wel alvast kijken naar eerdere beelden om in de stemming te komen.