Waar kun je de film ‘Hypnotic’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Hypnotic (2023) online kijken kunnen. In deze actiethriller is detective Danny Rourke vastbesloten zijn vermiste dochter te vinden. Zijn zoektocht naar haar brengt hem in contact met mensen die het brein van anderen kunnen besturen. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Hypnotic’ (2023) online kijken?

Hypnotic was in juni 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Hypnotic bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 5 oktober 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Hypnotic niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxHypnotic is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Hypnotic’ (2023)

Detective Danny Rourke is vastbesloten om zijn vermiste dochter te vinden. Tijdens deze zoektocht raakt hij verstrikt in een duizelingwekkend web van misdaden die de werkelijkheid overstijgen en hem doen twijfelen aan alles en iedereen in zijn omgeving.

HYPNOTIC Official Trailer (2023) Ben Affleck

Streaming informatie over de film

TitelHypnotic
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurRobert Rodriguez
CastBen Affleck, Alice Braga, William Fichtner

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Hypnotic’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Hypnotic. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Hypnotic’?

    De grootste rollen in Hypnotic worden vertolkt door Ben Affleck, Alice Braga en William Fichtner.


Synopsis: Independent Films

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.