Deze deelnemers slaan op de vlucht in ‘Hunted Into the Wild VIPS’

Op maandag 1 april 2024 sloeg een nieuwe groep BN’ers in het programma Hunted VIPS op de vlucht. Dit seizoen is er echter een twist, want de VIPS-versie wordt voor het eerst gecombineerd met de Into the Wild-variant van het programma. Het doel blijft hetzelfde: uit handen blijven van de hunters en het extractiepunt bereiken. Maar welke BN’ers slaan er tijdens Hunted Into the Wild VIPS op de vlucht?

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Overleven in de wildernis tijdens ‘Hunted Into the Wild VIPS’

De finale-aflevering van het vorige seizoen van Hunted VIPS verscheen op 20 maart 2023. Twee koppels wisten het extractiepunt te bereiken en zo te ontsnappen. Dit jaar hebben de makers het echter anders aangepakt. De VIPS-versie wordt namelijk gecombineerd met de Into the Wild-variant van het programma. Het doel blijft onveranderd, namelijk uit handen blijven van de hunters en het extractiepunt bereiken.

Door de extra twist moeten de BN’ers nu ook overleven in de wildernis. Zij worden met een helikopter gedropt in de ongerepte natuur van Noorwegen. De informatie voor het eindpunt kunnen zij vinden in safe-camps. Operationeel leider Marcel van der Ven zal er met zijn team alles aan doen om de voortvluchtigen op te sporen. Je kunt dit programma net als vorige seizoenen weer kijken op NLZIET via het aanbod van de NPO.

Deze BN’ers slaan op de vlucht

In Hunted Into the Wild VIPS slaan zes duo’s op de vlucht. De koppels bestaan uit Krista en Marcelle Arriëns (De Sekszusjes), TikTokkers Pieter Valley en Appie Mussa, bioloog en ecoloog Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, ex-basketbalster Chatilla van Grinsven en cabaretier Steven Brunswijk, zangeres Do en model Loiza Lamers en tot slot Kriss Kross Amsterdam dj’s en broers Sander en Jordy Huisman. Wie lukt het om uit handen van de hunters te blijven en zo de eindstreep te halen?

Meer informatie over ‘Hunted Into the Wild VIPS’

Kun je zomaar verdwijnen? In dit spannende programma gaan zes duo’s de uitdaging aan om drie weken uit handen te blijven van de Hunters.

TitelHunted Into the Wild VIPS
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NPO

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.