Waar is ‘Hunted Into The Wild VIPS’ opgenomen?

Op 1 april 2024 is het nieuwe seizoen van Hunted Into The Wild VIPS van start gegaan. Dit keer wordt de VIPS-versie gecombineerd met de Into The Wild-variant. In totaal slaan zes duo’s op de vlucht voor de hunters. Normaal wordt het seizoen in Nederland opgenomen, maar voor deze versie wordt een uitstap naar het buitenland gemaakt. Maar waar is Hunted Into The Wild VIPS opgenomen? We zetten de locatie voor je op een rij.

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Locatie van ‘Hunted Into The Wild VIPS’

In het programma zijn de bekende Nederlanders in de wildernis gedropt. Zij moeten in de bossen uit handen blijven van de hunters en het extractiepunt ontcijferen. Alleen op deze manier kunnen zij ontsnappen. Het seizoen van Hunted Into The Wild VIPS is opgenomen in Noorwegen. De duo’s begonnen hun vlucht in een gebied noordwestelijk van de gemeente Åseral. Met gemiddeld vijf graden is het een koude bedoeling. Ook de ongerepte natuur in de bergachtige omgeving zal een uitdaging voor de BN’ers zijn. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Eerste aflevering op 21 april 2024

Op maandag 1 april 2024 was het zover: op deze datum werd de eerste aflevering van Hunted Into The Wild VIPS uitgezonden. Dit seizoen wordt de VIPS-versie gecombineerd met de Into the Wild-variant van het programma. In totaal slaan zes duo’s op de vlucht. De koppels bestaan uit Krista en Marcelle Arriëns (De Sekszusjes), TikTokkers Pieter Valley en Appie Mussa, bioloog en ecoloog Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, ex-basketbalster Chatilla van Grinsven en cabaretier Steven Brunswijk, zangeres Do en model Loiza Lamers en tot slot Kriss Kross Amsterdam dj’s en broers Sander en Jordy Huisman.

Meer informatie over de serie

Kun je zomaar verdwijnen? In dit spannende programma gaan zes duo’s de uitdaging aan om drie weken uit handen te blijven van de Hunters.

TitelHunted Into the Wild VIPS
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NPO

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.