Waar kun je ‘Hunted Into the Wild VIPS’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op 1 april verschijnt de eerste aflevering van Hunted Into the Wild VIPS. In dit seizoen slaan zes duo’s in de ongerepte natuur van Noorwegen op de vlucht. Zodra de eerste afleveringen op tv verschenen zijn, kan het natuurlijk dat je een uitzending gemist hebt. Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘Hunted Into the Wild VIPS´ online kijken?

Hunted Into the Wild VIPS wordt sinds maandag 1 april wekelijks uitgezonden op NPO 1. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Hunted Into the Wild VIPS bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Bovendien kun je het eerste seizoen nu ook al compleet vooruitkijken bij de streamingdienst. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Hunted Into the Wild VIPS niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Hunted Into the Wild VIPS en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Hunted Into the Wild VIPS’

Kun je zomaar verdwijnen? In dit spannende programma gaan zes duo’s de uitdaging aan om drie weken uit handen te blijven van de Hunters.

Streaming informatie over de serie

TitelHunted Into the Wild VIPS
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NPO

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.