Deze week verschijnt het nieuwe seizoen van ‘Hunted Into the Wild VIPS’ 2024

Wees op je hoede, want het nieuwe seizoen van Hunted VIPS komt eraan. In de BN’er-versie van het programma slaan twaalf bekende Nederlanders op de vlucht om uit handen te blijven van de hunters. Vorig seizoen wisten twee koppels het extractiepunt te bereiken en zo te ontsnappen. Dit seizoen is er echter een twist, want de VIPS-versie wordt gecombineerd met de Into the wild-variant van het programma. Maar wanneer kunnen we het nieuwe seizoen van Hunted Into the Wild VIPS in 2024 verwachten? In dit artikel vertellen we je alles over de exacte datum en wat er tot dusver bekend is over alle deelnemers.

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Deze week verschijnt het nieuwe seizoen van ‘Hunted Into the Wild VIPS’

Het is alweer een tijd geleden dat we konden genieten van alle BN’ers tijdens Hunted VIPS. De finale-aflevering van het vorige seizoen verscheen op 20 maart 2023. Wel konden we rekenen op een regulier seizoen. Deze werd eind 2023 uitgezonden op tv. Lang hoeven we dus niet zonder het populaire tv-programma te doen, want deze week keert de VIPS-versie terug.

Om precies te zijn op maandag 1 april. Dit keer gecombineerd met de Into the Wild-variant van het programma. Vanaf deze datum slaat een groep nieuwe bekende Nederlanders op de vlucht. Aan de hunters de taak om ze zo snel mogelijk te vinden, voordat zij definitief ontsnappen. Je kunt dit programma net als vorige seizoenen onder andere weer kijken op NLZIET via het aanbod van de NPO.

Regels van het programma

Uiteraard is er aan deze vlucht wel een aantal regels verbonden. Zo moeten de BN’ers in Nederland blijven en mogen ze maximaal 48 uur op dezelfde plaats verblijven. Alleen ’s nachts zijn de voortvluchtigen veilig voor de hunters. Ook krijgen zij een pinpas waarmee ze iedere keer maximaal €70 mogen opnemen. Het totaalbedrag is ieder seizoen verschillend, maar ligt meestal tussen de €280 en €350. Aan het einde van de vlucht kunnen de BN’ers via een speciaal extractiepunt ontsnappen. Om achter de locatie van deze plek te komen moeten de deelnemers hints verzamelen. Deze aanwijzingen moeten zij vaak ophalen bij vrienden, familie of andere bekenden.

Deelnemers aan het nieuwe ‘Hunted Into the Wild VIPS’ seizoen

Nu je de datum van Hunted Into the Wild VIPS in je agenda hebt staan, ben je uiteraard benieuwd welke BN’ers aan het programma meedoen. Vorig seizoen vormden Famke Louise (Echte Meisjes In De Jungle) en Denzel Slager een duo en waren Mark Baanders (Expeditie Robinson) en Niels Oosthoek samen een koppel.

Inmiddels zijn deelnemers bekend. In totaal slaan zes duo’s op de vlucht. De koppels bestaan uit Krista en Marcelle Arriëns (De Sekszusjes), TikTokkers Pieter Valley en Appie Mussa, bioloog en ecoloog Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, ex-basketbalster Chatilla van Grinsven en cabaretier Steven Brunswijk, zangeres Do en model Loiza Lamers en tot slot Kriss Kross Amsterdam dj’s en broers Sander en Jordy Huisman.

Meer informatie over ‘Hunted Into the Wild VIPS’

Kun je zomaar verdwijnen? In dit spannende programma gaan zes duo’s de uitdaging aan om drie weken uit handen te blijven van de Hunters.

TitelHunted Into the Wild VIPS
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NPO

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.