Waar kun je de film ‘Hunt’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Hunt (2022) online kijken kunnen. Deze spannende thriller met Squid Game-acteur Lee Jung-jae draait om het hoofd van de inlichtingendienst, die een complot ontdekt en tegelijkertijd een mol probeert te ontmaskeren. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Hunt’ (2022) online kijken?

Hunt was in maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Hunt bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 10 juli 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Hunt niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxHunt is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Hunt’ (2022)

Hunt, het regiedebuut van Squid Game-acteur Lee Jung-jae, speelt zich af in 1983, slechts vier jaar na de moord op Zuid-Koreaanse dictator Park Chung-hee door het hoofd van zijn inlichtingenbureau. Wanneer in Washington een aanslag op de nieuwe president wordt verijdeld, komt de Koreaanse inlichtingendienst erachter dat er een mol in hun midden is. Het gebrek aan vertrouwen tussen het hoofd van de binnenlandse en de buitenlandse inlichtingseenheid, zorgt ervoor dat beide mannen onafhankelijk op zoek gaan naar de mol. De jacht verandert al snel in een onvermijdelijke strijd tussen de twee koppige persoonlijkheden.

Streaming informatie over de film

TitelHunt
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 11 minuten
TaalKoreaans
CategorieActie, Thriller
RegisseurLee Jung-jae
CastJeon Hye-Jin, Lee Jung-jae, Jung Woo-sung

Veelgestelde vragen


Synopsis: Periscoop Film

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.