Waar kun je ‘Humberto à Paris’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Speciaal voor de Olympische Spelen gaat op maandag 22 juli Humberto à Paris van start. Iedere avond voorziet Humberto Tan ons drie weken lang van het laatste nieuws rondom het grootste sportevenement ter wereld. Oud-olympisch sporters Tess Lieder-Wester en Irene Schouten en programmamaker Frank Evenblij doen live verslag van de prestaties van de Nederlandse atleten. De talkshow wordt iedere avond om 21:45 uur uitgezonden. Maar wat als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Humberto à Paris’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Iedere avond wordt op RTL 4 om 21:45 uur Humberto à Paris uitgezonden op tv. Maar daarnaast is het ook mogelijk om dit programma te streamen. In de onderstaande tabel vind je meer informatie.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Humberto à Paris bij NLZIET. Doordat het programma op tv wordt uitgezonden, kun je online naar alle afleveringen op NLZIET kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft Humberto à Paris niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeHet is niet mogelijk om op deze streamingdienst naar het programma te kijken.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
✔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland waardoor de afleveringen ook op deze streamingdienst zullen verschijnen.

Verhaal van ‘Humberto à Paris’

‘Humberto à Paris’ komt tot stand dankzij een nieuwe samenwerking tussen RTL en NOC*NSF. Zo kan het Nederlandse publiek van dichtbij meebeleven wat er gebeurt in het TeamNL-huis en krijgt het een exclusief kijkje achter de schermen. Bijzonder is de inzet van twee oud-olympische sporters als verslaggevers: langebaanschaatsster Irene Schouten en handbalster Tess Lieder-Wester. Zij weten als geen ander hoe het voelt om mee te doen aan hét grootste sportevenement ter wereld. Dat belooft mooie gesprekken met de olympiërs van nu. Over dat ene moment van winnen of verliezen en over de lange weg naar Parijs om daar het beste uit jezelf te kunnen halen.

Meer informatie over het programma

TitelHumberto à Paris
SoortTv-programma
Jaar2024
Duur3 weken
CategorieTalkshow
PresentatorHumberto Tan
VerslaggeversTess Lieder-Wester, Irene Schouten, Frank Evenblij

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.