Waar kun je ‘Een Huis Vol Emigreert’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

In februari was het tijd voor een speciale versie van Een Huis Vol, namelijk Een Huis Vol Emigreert. De familie Jelies en de familie Kraan laten ons koude kikkerlandje achter en gaan het in het buitenland proberen. De eerste aflevering kwam op vrijdag 2 februari op tv, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Een Huis Vol Emigreert’ online kijken?

Een Huis Vol Emigreert wordt sinds vrijdag 2 februari iedere week uitgezonden op NPO 1. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Een Huis Vol Emigreert bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Bovendien kun je het eerste seizoen nu ook al compleet vooruitkijken bij de streamingdienst. En je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit tv-programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Een Huis Vol Emigreert niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Een Huis Vol Emigreert en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Een Huis Vol Emigreert’

In een speciale serie van Een Huis Vol volgen we de familie Jelies en de familie Kraan terwijl ze hun levens in Nederland achter zich laten en een avontuur aangaan in het buitenland. Waar de familie Jelies Tollebeek gaat verlaten om hun Spaanse droom te verwezenlijken, volgen we de familie Kraan tijdens hun emigratie naar Luxemburg, waar ze een camping gaan runnen.

Streaming informatie over de serie

TitelEen Huis Vol Emigreert
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: KRO-NCRV

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.