Gloednieuwe podcast over ‘Het Huis Anubis’ beantwoordt alle mysteries

Het is 10 uur, we weten allemaal wat dat betekent…‘ Fans van Het Huis Anubis kunnen deze zin wel dromen. Hoewel de jeugdserie in 2009 voor het laatst op tv verscheen, blijft het mysterie rondom Het Huis Anubis ongekend populair. Nu alle seizoenen op Videoland staan, zijn veel mensen de afleveringen opnieuw aan het kijken. Toch blijven kijkers met een hoop vragen achter. Goed nieuws, want in de gloednieuwe videopodcast Één Mysterie Duizend Vragen geeft Iris Hesseling samen met de bedenkster van de reeks Anjali Taneja alle antwoorden. In dit artikel vertellen we je alles over de videopodcast.

‘Het Huis Anubis’ komt met gloednieuwe videopodcast

Het eerste seizoen van Het Huis Anubis verscheen in 2006. Daarna volgden er nog veel meer, want in totaal telt de Nederlands-Vlaamse reeks vier seizoenen. De allerlaatste aflevering verscheen in 2009 op tv. Naast de serie verschenen er ook verschillende films en theatershows. Een moment waar veel fans naar uitkeken gebeurde vorig jaar. Veertien jaar na het laatste seizoen kwam de cast in 2023 namelijk bij elkaar voor een reünie tijdens de Studio 100 SingAlong-shows.

Nu is er meer goed nieuws, want er komt een gloednieuwe videopodcast over Het Huis Anubis aan. Niemand minder dan Iris Hesseling zal samen met de bedenkster Anjali Taneja en trouwe fan Rosalie Jansen ingestuurde vragen van kijkers beantwoorden. Want wie als geen ander weet hoe het er in Het Huis Anubis aan toe ging, dan hoofdpersonage Amber zelf. De videopodcast zal Één Mysterie Duizend Vragen gaan heten. Een toepasselijke verwijzing naar de titelsong van de populaire serie.

@antaneja76 Let op : in de mail van je video moet duidelijk staan of je toestemming geeft om in de vodcast te komen!#eenmysteryduizendvragen #anjalitaneja #anjalitaneja #hethuisanubis #anubis ♬ Het Huis Anubis – Het Huis Anubis

Vragen inzenden is nu mogelijk

Heb je altijd al willen weten hoe alle karakters in het huis terecht zijn gekomen? En hoe het verhaal van Het Huis Anubis is ontstaan? Voor de videopodcast kunnen kijkers zelf hun vragen insturen. Dit doe je door een video op te nemen en deze in te sturen naar [email protected] of door te reageren op de laatste reel van @rosalie.jansen.

Op welke datum verschijnt de videopodcast ‘Één Mysterie Duizend Vragen’?

Nu vraag je je uiteraard af op welke datum de videopodcast verschijnt en waar je deze kunt kijken. Helaas is het nog niet bekend wanneer de podcast online komt en of er meer castleden te gast zullen zijn. Wel is duidelijk dat in de eerste aflevering een van de regisseurs aanschuift. Of de podcast op de audiodienst Podimo verschijnt is ook nog niet zeker. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Alle seizoenen en films van ‘Het Huis Anubis’ te vinden op Videoland

Wil je alle seizoenen van Het Huis Anubis opnieuw kijken en ben je benieuwd waar deze te vinden zijn? Videoland is de aangewezen plek. In het aanbod van deze streamingdienst vind je alle afleveringen, films en theatershows. Sibuna!


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.