Alle Huis Anubis-films zijn nu te zien op Videoland

“Één mysterie, duizend vragen. Dit is het Huis Anubis.” JEUGDSENTIMENT! Na alle seizoenen van de bekende serie komen nu namelijk ook alle 4 de films van Het Huis Anubis op Videoland. Sinds zondag 3 januari zijn de films te bewonderen op de streamingdienst.

Alle 4 Huis Anubis-films naar Videoland in januari 2021

Op 1 augustus 2020 verschenen er al 4 seizoenen van Het Huis Anubis de serie op Videoland en 2 seizoenen van Het Huis Anubis En De Vijf Van Het Magische Zwaard. Gelukkig is er voor liefhebbers van de spannende tienerreeks nu nog meer goed nieuws, want er komen maar liefst 4 films van Het Huis Anubis naar Videoland op 3 januari 2021:

  • Anubis en de Wraak van Arghus
  • Het Huis Anubis: De Vijf en de Toorn van Balor
  • Het Huis Anubis en de Terugkeer van Sibuna
  • Het Huis Anubis en het Pad der 7 Zonden

Alle nieuwe films en series op Videoland in januari 2021

Mooi nieuws voor abonnees van Videoland, want het blijft qua nieuwe toevoegingen niet bij 4 Huis Anubis-films. Er komen namelijk ook 16 seizoenen van Grey’s Anatomy online op de streamingdienst! Verder kunnen kijkers vanaf januari 2021 op Videoland genieten van The Masked Singer – Oud & Nieuw Special, seizoen 1 van het vernieuwde Big Brother en 4 films van Alvin and The Chipmunks.

Daarnaast is vanaf volgende maand The Big Short op de streamingdienst te bekijken en kun je seizoen 1 van Kopen Zonder Kijken Amerika zien. Ten slotte zijn Birdman, Django Unchained, Fight Club, Gone Girl en nog veel meer films vanaf volgende maand te streamen.

Op Streamwijzer vind je ook alle films en series op de streamingdienst bij het volledige Videoland aanbod in Nederland.