How to Sell Drugs Online (Fast) seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Drie jaar op rij kwam de Duitse Netflix-serie How to Sell Drugs Online (Fast) met nieuwe afleveringen in de zomer. Nu zijn fans benieuwd of er na de lancering van het derde deel in juli 2021 ook nog een vervolgseizoen aan zit te komen of dat het slotstuk van de serie al geweest is. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van How to Sell Drugs Online (Fast) seizoen 4 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van How to Sell Drugs Online (Fast) over?

Om zijn ex-vriendin terug te winnen besluit een nerdy tiener online ecstasy te verkopen vanuit zijn slaapkamer. Hij wordt een van de grootste dealers van Europa. Op een gegeven moment staat Moritz er plotseling helemaal alleen voor en probeert wanhopig aan de macht te blijven als CEO van MyDrugs. Maar als Lenny’s toestand plotseling verslechtert en hij Moritz’ hulp nodig heeft, komen de twee beste vrienden (en Dan, om de een of andere reden) weer bij elkaar voor een laatste klus – met explosieve gevolgen.

Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Komedie, Misdaad, Drama
Makers: Philipp Käßbohrer, Matthias Murmann
Cast: Maximilian Mundt, Lena Klenke, Danilo Kamperidis, Damian Hardung, Leonie Wesselow
IMDb: 7.9 uit 23.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt How to Sell Drugs Online (Fast) seizoen 4 op Netflix Nederland?

Ook al zouden we jullie nog zo graag willen verblijden met goed nieuws, helaas hebben we nog niets te melden over de komst van een derde seizoen van de Duitse hitserie op Netflix. De vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen, wordt meestal enkele maanden na de lancering beantwoord. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers.

Wel werd vorig jaar al na een week bekendgemaakt dat er een derde seizoen zou volgen, dus laten we hopen dat het verlossende woord deze keer ook zo snel naar buiten komt.

→ Vergelijkbare series met How to Sell Drugs Online (Fast) vind je hier 🍿

Komt er een How to Sell Drugs Online (Fast) seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

De komst van een vierde seizoen is nog niet officieel, dus ook over seizoen 5 weten we helaas nog niets. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van How to Sell Drugs Online (Fast) seizoen 4?

Je kunt wel de officiële trailer van het derde seizoen van How to Sell Drugs Online (Fast) bekijken, maar helaas zijn er nog geen beelden van een mogelijk seizoen 4.