Zesde en laatste seizoen van How To Get Away With Murder is nu te zien op Netflix

Sinds januari 2020 is het vijfde seizoen van How To Get Away With Murder te zien op Netflix Nederland. Na 1.5 jaar wachten is het einde zover: het zesde en laatste deel van HTGAWM is op de streamingdienst in Nederland verschenen. Wat weten we over How To Get Away With Murder seizoen 6 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van How To Get Away With Murder over?

Annalise Keating is een briljante, charismatische en verleidende professor in crimineel recht, die lesgeeft in de studie ‘Hoe kom je weg met moord’. Onverwachts moeten zij en haar leerlingen de leerstof in de praktijk brengen als ze verwikkeld raken in een moord die niet alleen de gehele universiteit op haar grondvesten doet schudden maar ook elk van hun levens beïnvloedt.

Titel: How To Get Away With Murder
Jaar: 2014-2020
Soort: Serie
Duur: 6 seizoenen
Televisienetwerk: ABC (onderdeel van The Walt Disney Company)
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Maker: Peter Nowalk
Cast: Viola Davis, Billy Brown, Jack Falahee, Aja Naomi King, Matt McGorry
Bekijk: Bekijk direct bij Netflix
Bestel: Bekijk direct bij Bol.com

Wanneer komt How To Get Away With Murder seizoen 6 op Netflix Nederland?

Op 1 juli 2021 verscheen plotseling, zonder dat het vooraf aangekondigd was, seizoen 6 van How To Get Away With Murder in het aanbod van Netflix in België. Vaak worden nieuwe films en series tegelijkertijd op de streamingdienst in Nederland en België geplaatst, maar dit is niet altijd het geval. Zo ook nu bij HTGAWM seizoen 6.

Vervolgens gebeurde precies hetzelfde, geheel zonder aankondiging, twee weken later bij Netflix in Nederland. Sinds woensdag 14 juli 2021 is namelijk het vervolgseizoen van de serie aan het aanbod van ons koude kikkerlandje toegevoegd. Zit je klaar? Bingewatchen maar!

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van How To Get Away With Murder vind je hier 🍿

Komt er een How To Get Away With Murder seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen zevende seizoen van How To Get Away With Murder op Netflix of een andere streamingdienst komen. De kous is af voor de serie nadat televisiemaatschappij ABC, onderdeel van The Walt Disney Company, heeft besloten de show na 6 seizoenen te cancellen.

Welke teaser of trailer is er al van How To Get Away With Murder seizoen 6?

De trailer van het zesde seizoen van How To Get Away With Murder is gelukkig al te zien! Bekijk hem snel!