How To Get Away With Murder seizoen 6 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Vanaf januari 2020 is het vijfde seizoen van How To Get Away With Murder te zien op Netflix Nederland. Nu zijn fans benieuwd wanneer het zesde en voorlaatste deel van HTGAWM op de streamingdienst in Nederland zal verschijnen. Naar schatting zal dit in januari 2021 zijn. Wat weten we tot nu toe over How To Get Away With Murder seizoen 6 op Netflix Nederland?

Waar gaat het verhaal van How To Get Away With Murder over?

Annalise Keating is een briljante, charismatische en verleidende professor in crimineel recht, die lesgeeft in de studie ‘Hoe kom je weg met moord’. Onverwachts moeten zij en haar leerlingen de leerstof in de praktijk brengen als ze verwikkeld raken in een moord die niet alleen de gehele universiteit op haar grondvesten doet schudden maar ook elk van hun levens beïnvloedt.

Op IMDb wordt de serie How To Get Away With Murder beoordeeld met een 8.1 uit 10.

Wanneer komt How To Get Away With Murder seizoen 6 op Netflix Nederland?

Wanneer komt How To Get Away With Murder seizoen 6 op Netflix Nederland?

Nog niets is officieel bevestigd door Netflix Nederland, maar gezien het eerdere uitzendschema met releases in januari 2019 (seizoen 4) en januari 2020 (seizoen 5), lijkt het erop dat How To Get Away With Murder seizoen 6 in januari 2021 op de streamingdienst zal verschijnen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van How To Get Away With Murder vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 6 van How To Get Away With Murder naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Kom er een How To Get Away With Murder seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Er zal een zevende seizoen van How To Get Away With Murder komen! Helaas zal dat wel het laatste deel van de serie worden…

Welke teaser of trailer is er al van How To Get Away With Murder seizoen 6?

De trailer van het zesde seizoen van How To Get Away With Murder is gelukkig al te zien! Bekijk hem snel!

Official Trailer - Season 6 - How To Get Away With Murder (HTGAWM)