Waar kun je de serie How I Met Your Mother (2005) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie How I Met Your Mother (2005-2014) online kijken kunnen. Dit enorme kijkcijferkanon, met inmiddels ook al een How I Met Your Father-vervolg, wordt door kijkers kijkers online met een gemiddelde score van 8,3 uit ruim 662.000 stemmen beoordeeld. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘How I Met Your Mother’ uit 2005 online kijken?

Er is op het moment van schrijven één streamingdienst waarop je How I Met Your Mother (en tevens de spin-off serie How I Met Your Father uit 2022) online kunt kijken. Daarnaast is het ook mogelijk om een DVD of Blu-ray van de serie aan te schaffen. Hieronder vind je de verschillende opties.

Disney+➡️ Ga nu naar How I Met Your Mother op Disney+. Dit is de streamingdienst waarop je in Nederland onbeperkt naar deze titel kunt kijken, net als naar de rest van de catalogus van films & series.
📀 Bol.comBij deze grote Nederlandse webwinkel kun je de DVD of Blu-ray van How I Met Your Mother vinden. Bekijk de serie op Bol.com.
📀 Amazon.nlOok de wereldwijde online winkelgigant Amazon heeft een eigen Nederlandse webshop waarin de DVD en Blu-ray van deze titel te vinden zijn. Bekijk de serie op Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoOp dit video on demand-platform kun je niet naar deze serie kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft How I Met Your Mother niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven, maar dat was vroeger anders. Helaas werd de serie er vanwege het verlopen van de rechten eind 2020 verwijderd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘How I Met Your Mother’ (2005-2014)

Een halfuur durende komedieserie over Ted en hoe hij verliefd werd. Het begon allemaal toen Marshall, Teds beste vriend, vanuit het niets liet weten zijn vriendin Lily, een kleuterjuf, een aanzoek te gaan doen. Op dat moment realiseert Ted zich dat hij moet opschieten met het zoeken naar zijn ware liefde.

Streaming informatie over de serie

TitelHow I Met Your Mother
SoortSerie
Jaar2005-2014
TaalEngels
Duur9 seizoenen
CategorieKomedie, Romantiek
MakersCarter Bays, Craig Thomas
IMDb8,3 uit 662.000 stemmen
CastJosh Radnor, Neil Patrick Harris, Jason Segel, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Bob Saget, Cristin Milioti, Charlene Amoia, Ashley Williams

Synopsis: Disney

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.