‘How I Met Your Father’ is terug: de tweede helft van seizoen 2 is nu te zien

Een paar maanden geleden kon je seizoen 2 van How I Met Your Father streamen op Disney+. Zoals de laatste tijd wel vaker gebeurt, werd het seizoen echter in tweeën opgedeeld, waardoor we nog negen afleveringen tegoed hadden. En vandaag zijn die eindelijk te zien!

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Disney+ zet ‘How I Met Your Father’ seizoen 2B live

In april werden de eerste elf afleveringen door Disney+ toegevoegd, maar aangezien er in totaal twintig gemaakt werden was het tweede seizoen gelukkig nog niet voorbij. Vandaag, op woensdag 26 juli, is het tijd voor de laatste negen afleveringen. Ze zijn allemaal tegelijkertijd live gezet door de streamingdienst, dus bingewatchen behoort tot de mogelijkheden.

📺 Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Hier gaat ‘How I Met Your Father’ over

Als opvolger van de gigantisch populaire sitcom How I Met Your Mother, kon How I Met Your Father niet anders dan een succes worden. Ted Mosby werd Sophie, Josh Radnor werd Hillary Duff en een nieuwe kaskraker was geboren. Inmiddels hebben we er anderhalf seizoen van mogen genieten en nu zijn er dus weer nieuwe afleveringen te zien.

In het eerste gedeelte van seizoen 2 zagen we hoe Neil Patrick Harris, die in de originele serie natuurlijk de rol vertolkte van womanizer Barney, een cameo maakte. Helaas is hij er in het tweede gedeelte van seizoen 2 niet bij. Wel zien we natuurlijk weer hoe Sophie en haar vrienden omgaan met het barre leven als dertigers in New York.

How I Met Your Father | Season 2 Trailer | Hulu

Meer informatie over de serie

Net als in de beroemde serie How I Met Your Mother vertelt een hoofdpersoon aan haar kind(eren) hoe hij/zij haar partner heeft ontmoet. Dit keer gaat het echter om de vrouw Sophie (Hilary Duff), in plaats van om de man Ted Mosby. Zij legt uit hoe haar leven was in het jaar 2021 met haar groep vrienden, terwijl zij zelf aan het uitvogelen waren wie ze eigenlijk zijn en hoe ze verliefd gaan worden op de ware.

TitelHow I Met Your Father
SoortSerie
Jaar2022-
Duur2 seizoenen
CategorieKomedie
IMDb5,6 uit 23.000 stemmen
MakersIsaac Aptaker, Elizabeth Berger
CastHilary Duff, Chris Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran, Kim Cattrall, Josh Peck, Ashley Reyes

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.