Het tweede seizoen van de sitcom ‘How I Met Your Father’ gaat vandaag van start

In 2022 verscheen het eerste seizoen van How I Met Your Father, het antwoord op een van de populairste sitcoms aller tijden, op Disney+ en nu is Hilary Duff eindelijk terug als Sophie. Het tweede seizoen bevat maar liefst twintig afleveringen, dus dat is een goed vooruitzicht! En er is ook een héél leuk nieuwtje over een personage dat we al kennen uit How I Met Your Mother

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kunnen we verwachten van ‘How I Met Your Father’ seizoen 2

Van 2005 tot 2014 was How I Met Your Mother een van de populairste en meest geliefde series die er was. Hierin zagen we Ted Mosby aan zijn kinderen vertellen hoe hij hun moeder eigenlijk ontmoet had. In 2022 verscheen How I Met Your Father en mochten Hilary Duff als de jonge Sophie en Sex and the City-actrice Kim Catrell als de oudere versie het stokje van hem overnemen.

Opnieuw volgen we Sophies vriendengroep terwijl ze zich door New York bewegen en een hele hoop meemaken. In het tweede seizoen komen meer stand alone-afleveringen en wordt er dus minder één doorlopend verhaal verteld. Hierdoor begint het wat meer op het origineel te lijken. Een ander leuk feitje is dat we een oude bekende terug gaan zien. In seizoen 1 kwam Cobie Smulders (Robin) natuurlijk al voorbij en in seizoen 2 is het tijd voor de cameo van Neil Patrick Harris (Barney). De makers hopen zo uiteindelijk alle oudgedienden langs te laten komen. Leuk!

‘How I Met Your Father’ seizoen 2 is nu te zien op Disney+

Op de Amerikaanse streamingdienst Hulu ging de populaire spin-off al in januari van start, maar in Nederland moesten we er helaas iets langer op wachten. Nu is het dan eindelijk zover. Op woensdag 19 april heeft Disney+ de eerste elf afleveringen toegevoegd en kunnen we genieten van het begin van seizoen 2. Het tweede seizoen is opgedeeld in twee delen en afleveringen 12 t/m 20 worden in Amerika vanaf mei uitgezonden, dus we hebben nog wat afleveringen tegoed.

📺 Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Net als in de beroemde serie How I Met Your Mother vertelt een hoofdpersoon aan haar kind(eren) hoe hij/zij haar partner heeft ontmoet. Dit keer gaat het echter om de vrouw Sophie (Hilary Duff), in plaats van om de man Ted Mosby. Zij legt uit hoe haar leven was in het jaar 2021 met haar groep vrienden, terwijl zij zelf aan het uitvogelen waren wie ze eigenlijk zijn en hoe ze verliefd gaan worden op de ware.

TitelHow I Met Your Father
SoortSerie
Jaar2022-
Duur1 seizoen
CategorieKomedie
IMDb5,5 uit 18.000 stemmen
MakersIsaac Aptaker, Elizabeth Berger
CastHilary Duff, Chris Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran, Kim Cattrall, Josh Peck, Ashley Reyes

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.