Tim Senders presenteert nieuw seizoen van ‘How Do They Do It?’ (vanaf 1 juni op discovery+)

Één van Discovery’s meest bekende programma’s in Nederland is toch wel How Do They Do It?. Bij discovery+ zal op 1 juni 2021 een gloednieuw seizoen van start gaan, waarin de focus komt te liggen op duurzame innovaties in Nederland. Het nieuwe seizoen van How Do They Do It? wordt gepresenteerd door Tim Senders, onder andere bekend van Streetlab en Willem Wever.

‘How Do They Do It?’ met Tim Senders, vanaf 1 juni 2021 wekelijks te zien op discovery+

Op de TV zal het nieuwe seizoen van How Do They Do It? vanaf 8 juni 2021 wekelijks te zien zijn, maar bij discovery+ kun je telkens een week vooruitkijken. Hierdoor stream je vanaf 1 juni al de allereerste aflevering. Vanwege Covid-19 heeft dit nieuwe seizoen even op zich laten wachten, maar eindelijk gaat het van start met een speciale focus op duurzaamheid en innovatie. En Nederland is hierbij volop aanwezig. Van een milieuvriendelijke oplossing om schepen te coaten tot een duurzame manier om het voedselprobleem in de wereld aan te pakken. En van de auto van de toekomst tot de stad van de toekomst, beiden ontwikkeld in Delft. Ook interessante innovaties uit andere landen zijn te zien in dit nieuwe leuke en vooral leerzame seizoen. Tim Senders laat zien hoe deze opmerkelijke producten tot stand komen en praat met enkele van de bedenkers.

De nieuwsgierige Tim geniet ervan om te ontdekken hoe al deze producten en innovaties tot stand komen. “Ik kijk al jaren graag naar Discovery en dat ik nu zelf How Do They Do It? mag presenteren is een jongensdroom die uitkomt. Ik ben altijd al nieuwsgierig van aard geweest, maar tegenwoordig komen er zoveel nieuwe en innovatieve producten bij, waar ik me geregeld bij afvraag hoe ze tot stand komen. Super dus dat ik zelf op onderzoek uit mag!” aldus Tim Senders over zijn nieuwe presentatieklus. En wij mogen op onze beurt weer meegenieten.

Meer afleveringen van ‘How Do They Do It?’ met Teun Luijkx, Joep van Deudekom, Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove

Eerder presenteerden onder andere Teun Luijkx, Joep van Deudekom, Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove al eerdere afleveringen van het bekende programma. Deze seizoenen zijn dan ook gewoon terug te kijken bij discovery+ voor liefhebbers met een abonnement op de streamingdienst.

  • How Do They Do It? Met Teun & Joep 1️⃣
  • How Do They Do It? Met Thijs & Joep 2️⃣
  • How Do They Do It? Met Joep Van Deudekom 3️⃣

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland