Nieuw seizoen ‘How Do They Do It?’ met Tim Senders en Joep van Deudekom is nu te zien

Op discovery+ is onlangs een gloednieuw seizoen van How Do They Do It? Met Tim en Joep van start gegaan. Tim Senders wordt deze keer dus bijgestaan door oud-presentator Joep van Deudekom, en samen gaan ze op onderzoek uit om het antwoord te vinden op allerlei fascinerende vragen.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Tim Senders en Joep van Deudekom gaan op onderzoek uit in ‘How Do They Do It?’

Hoe energiezuinig zijn draaideuren? Hoe wordt de veganistische Dutch Weed Burger gemaakt? En wat voor werking heeft de medicinale cannabis van Bedrocan op je? In dit gloednieuwe seizoen van How Do They Do It? gaat het nieuwe presentatieduo, bestaande uit Tim Senders (die je kent van Streetlab en Willem Wever) en Joep van Deudekom (van De Kwis en Wie Denk Je Wel Dat Je Bent?), op zoek naar het antwoord op allerlei fascinerende vragen. Hiervoor maken ze onder meer een tripje in een onderzeeër, een reisje met een vliegende auto en worden ze gedropt in het midden van de oceaan.

Het nieuwe seizoen van How Do They Do It? is op 20 september van start gegaan op Discovery en is ook vooruit te kijken op streamingdienst discovery+. Hier kun je nu alvast de eerste drie afleveringen kijken. Of bekijk hieronder de eerste beelden om in de stemming te komen.

Meer afleveringen van ‘How Do They Do It?’ met verschillende presentatoren

How Do They Do It? bestaat al veel langer en werd eerder gepresenteerd door onder andere Teun Luijkx, Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove. Ook hebben zowel Tim Senders als Joep van Deudekom eerder een seizoen in hun eentje gepresenteerd. Alle oude seizoenen zijn terug te kijken bij discovery+, voor liefhebbers met een abonnement op de streamingdienst.

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.