Waar kun je de film ‘How To Date Billy Walsh’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film How To Date Billy Walsh (2024) online kijken kunnen. In deze romcom probeert een jongen zijn beste vriendin aan een date te helpen. Alleen is hij stiekem verliefd op haar. Hieronder geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘How To Date Billy Walsh’ (2024) online kijken?

De nieuwe film How To Date Billy Walsh ging op vrijdag 5 april 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar How To Date Billy Walsh bij Amazon Prime Video in Nederland. De film is hier sinds vrijdag 5 april te zien. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft How To Date Billy Walsh helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de film How To Date Billy Walsh jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de film niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film How To Date Billy Walsh nu niet te vinden.

Verhaal van film ‘How To Date Billy Walsh’ (2024)

De beste jeugdvrienden Archie en Amelia zijn verliefd. Helaas niet op elkaar. Archie houdt van Amelia, maar zij heeft alleen oog voor de nieuwe Amerikaanse leerling Billy Walsh. In plaats van eindelijk zijn liefde voor haar te bekennen, wordt Archie overgehaald om haar te helpen de man van haar dromen te veroveren – Billy Flippin’ Walsh!

Streaming informatie over de film

TitelHow To Date Billy Walsh
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 38 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurAlex Pillai
CastSebastian Croft, Charithra Chandran, Tanner Buchanan, Kunal Nayyar, Nick Frost, Guz Khan, Lucy Punch, Daisy Jelley

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.