Remake van klassieker ‘House Party’ is vanaf vandaag te streamen op HBO Max

House Party, de geliefde klassieker uit de jaren negentig, is terug! Afgelopen januari verscheen er een remake van de komedie in de bioscoop en vanaf vandaag is deze ook al te streamen. HBO Max heeft de gloednieuwe versie van de film aan haar aanbod toegevoegd en nodigt je uit voor het feest van het jaar.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Hier gaat ‘House Party’ over

Damon en Kevin werken als aspirant-clubpromotors, maar het zit ze allemaal niet mee. Ze verdienen hun geld door de huizen van rijke mensen schoon te maken, alleen raken ze dat baantje ook nog eens kwijt. Daarom besluiten ze dat het tijd is voor drastische maatregelen—en aangezien de dure villa waarin ze hun laatste schoonmaakklus uitvoerden de perfecte locatie is voor een feest ontstaat er al snel een idee. Dat dat ook nog de woning van basketballegende LeBron James is, is dan mooi meegenomen. Tijd voor het feest van het jaar! Wat kan er nou eigenlijk misgaan? Nou, een hele hoop dus.

De hoofdrollen in House Party worden vertolkt door Tosin Cole (Doctor Who), Jacob Latimore (The Maze Runner) en Karen Obilom (Insecure), maar er zijn ook diverse cameo’s. Zo komen onder meer Kid Cudi, LeBron James, Lil’ Wayne en Snoop Dogg langs. Leuk! De regie lag in handen van Calmatic, die eerder al eens een Grammy mee naar huis mocht nemen. Met House Party maakt hij zijn regiedebuut, waarbij hij bijgestaan wordt door onder meer de makers van de populaire serie Atlanta en LeBron James zelf. Hieronder bekijk je de eerste beelden.

House Party | Officiële trailer | 12 januari in de bioscoop

‘House Party’ is nu te zien op HBO Max

HBO Max heeft House Party op vrijdag 3 maart aan haar aanbod toegevoegd, waardoor de film voor het eerst zonder aanvullende kosten te streamen is. Dit is overigens niet de enige titel die we in maart op HBO Max kunnen verwachten. Zo is vandaag ook de Nederlandse hitfilm Luizenmoeder – De Film verschenen, gaat op 27 maart het vierde seizoen van Succession in première en verschijnen er natuurlijk nog iedere maandag afleveringen van The Last of Us (tot 13 maart).

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op HBO Max elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op HBO Max zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Het zit aspirant-clubpromotors en beste maatjes Damon (Tosin Cole) en Kevin (Jacob Latimore) allemaal niet mee. De twee pechvogels zijn platzak en staan op het punt het dak boven hun hoofd te verliezen. Ook zijn ze onlangs hun schoonmaakbaantje kwijtgeraakt en dus hebben ze nu een flinke meevaller nodig om hun problemen te laten verdwijnen. Maar wie niet waagt, wie niet wint. En dus besluiten ze het feest van het jaar te organiseren in de dure villa waar ze hun laatste schoonmaakklus hebben uitgevoerd. En laat die nou toevallig van niemand minder zijn dan LeBron James.

TitelHouse Party
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurCalmatic
CastTosin Cole, Karen Obilom, Jacob Latimore, Scott Mescudi

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.