Waar kun je de serie ‘House’ (2004-2012) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘House’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2004 met een IMDb-score van 8.7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘House’ uit 2004 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie House is een titel uit het jaar 2004 in het genre ‘Mystery’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.7, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar House bij Amazon Prime Video. Hier is de serie op het moment van schrijven met alle acht beschikbare seizoenen te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ SkyShowtime➡️ Ga meteen naar House bij SkyShowtime. Ook via deze streamingdienst kijk je alle acht seizoenen van de hitserie in Nederland. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu House bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
✔️ NetflixJe kunt met een abonnement in het aanbod van Netflix momenteel ook naar House kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot House.

Gratis online kijken naar House

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie House bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, wel op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Dr. Gregory House is een briljante maar cynische diagnosticus. Samen met zijn team lost hij mysterieuze ziektes op. Ondanks zijn pijnlijke openhartigheid en botte manieren, dwingen zijn feilloze instinct en onconventionele denken veel respect af.

TitelHouse
Jaar2004
SoortSerie
CategorieMystery
IMDb-cijferGemiddeld 8.7 uit 10

Synopsis: SkyShowtime