Waar kan ik de film ‘House of Gucci’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film House of Gucci (2021) online kijken kunnen. Een absolute sterrencast heeft zich hiervoor verzameld, met onder andere de legendarische Lady Gaga, maar ook Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Salma Hayek en andere topacteurs. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘House of Gucci’ (2021) online kijken?

Op 31 maart 2022 werd het voor het eerst mogelijk om House of Gucci online te streamen, doordat de TVOD-dienst Pathé Thuis de film aan het aanbod toevoegde. Vervolgens was de SVOD-lancering op 24 juli 2022 bij Amazon’s video on demand-platform Prime Video.

Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar House of Gucci bij Amazon Prime Video. Bij deze streamingdienst is de film met een abonnement online te zien.
✅ Pathé ThuisHier is de film zonder abonnement te huur en te koop. Je kunt je nu gratis aanmelden, waarna je je eerste film kijkt met tot 60% korting. 👉 Ga direct naar House of Gucci bij Pathé Thuis.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet bekijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxBij HBO Max kun je veel films streamen, maar House of Gucci is er momenteel niet te zien.
⛔️ ViaplayViaplay biedt nu deze titel niet aan in het haar on demand-catalogus.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘House of Gucci’ (2021)

Deze bloedstollende film is gebaseerd op de waargebeurde verhalen rondom het bekende Italiaanse modehuis Gucci en het imperium dat de familie hieromheen op heeft weten te bouwen. Wanneer Patrizia Reggiana in de familie trouwt, raakt het imperium bekneld in een neerwaartse spiraal voor verraad, wraak en zelfs moord.

Streaming informatie over de film

TitelHouse of Gucci
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 37 minuten
IMDb6,7 uit 82.000 stemmen
CategorieMisdaad, Drama
RegisseurRidley Scott
CastLady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Al Pacino, Salma Hayek, Camille Cottin, Jack Huston, Reeve Carney